Cine este vedeta de la Kanal D cu un salariu de 9.000 de euro lunar. O vezi aproape zilnic la TV

15.01.2020, 16:33
Cine este vedeta de la Kanal D cu un salariu de 9.000 de euro lunar. O vezi aproape zilnic la TV
Cine este vedeta de la Kanal D cu un salariu de 9.000 de euro lunar

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai cunoscute și bine plătite prezentatoare de știri din România. La începutul carierei, vedeta a lucrat la posturi mari de televiziune, precum Realitatea Tv sau Antena 1. La vremea respectivă, Simona Pătruleasa prezenta doar știrile sportive.

Cine este vedeta de la Kanal D cu un salariu de 9.000 de euro lunar

De aproape 11 ani, Simona Pătruleasa prezintă știrile la Kanal D. Fiind una dintre cele mai consacrate vedete tv, bruneta câștigă și o sumă uriașă pe lună.

Simona Pătruleasa dezvăluia, în 2014, ce salariu încasează de la Kanal D.

‘Nu pot să mă feresc, chiar dacă este confidențial acest salariu, nu pot să mă plang, dar nici să mă pot bucura de ei, iau suma de 9.000 euro lunar’, spunea Simona Pătruleasa pentru Gazeta Mondenă.

Frumoasa știristă a debutat în televiziune pe vremea când avea 30 de ani.

‘A fost o întâmplare, nu mi-am dorit, nici nu m-am gândit. Am făcut într-o vară un curs de televiziune, dar l-am făcut așa, ca să-mi umplu timpul într-un mod plăcut. Nu mă gândeam că o să ajung să lucrez în domeniul acesta. La un moment dat, am aflat de la un prieten că se face un casting la o anumită televiziune. Mi-a luat două săptămâni să mă hotărăsc să mă duc și după ce m-am dus, cam la două săptămâni m-au chemat. În momentul în care m-am prezentat la casting, nu mai lucram în învățământ’, a declarat Simona Pătruleasa, pentru Libertatea.

 

View this post on Instagram

 

In 10 minute va dau întâlnire la @stirilekanaldro @kanaldromania @laura8official

A post shared by Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof) on

citește și...