Simona Halep, dezvăluri din căsnicie: „Nu mai sunt speriată”. Ce spune jucătoarea de tenis despre momentul când va deveni mamă

10.11.2021, 16:18
Simona Halep, dezvăluri din căsnicie: „Nu mai sunt speriată”. Ce spune jucătoarea de tenis despre momentul când va deveni mamă

 Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) a acordat un interviu despre viața de familie. Una dintre cele mai mari sportive ale României a vorbit despre cum se descurcă în rolul de sotie și a făcut mărturisiri despre ce își dorește în căsnicia sa. „Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, spune sportiva.

Simona Halep s-a măritat cu Toni Iuruc, la Constanţa, în urmă cu aproximativ două luni. Sportiva a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc pe 10 iunie. Jucătoarea de tenis şi partenerul ei au organizat şi o mică petrecere după cununia civilă, iar nunta va fi organizată cu mare fast în 2022.

Prezentă în aceste zile la turneul de tenis din Linz, Austria, Simona Halep a mărturisit că una dintre temerile sale, în trecut, era aceea că nu va fi o sotie bună. Însă, sportiva a declarat că este o sotie bună.

Simona Halep, pregătită să fie mamă

Halep a spus că își dorește trei copii, deși crede că va avea doi. Aceasta nu a mărturisit când se gândește să devină mamă.

„Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, la biserică. Am timp destul să aleg rochia. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, a declarat Simona Halep, în timpul interviului cu Barbara Schett.

Sportiva nu se pricepe la gătit

Simona Halep a vorbit și despre cum se descurcă în bucătărie. Daca în viața profesională, jucătoarea de tenis a demonstrat că a excelat, în nenumărate rânduri, în ceea ce privește treburile domestice, sportiva a mărturisit că nu știe să gătească.

Mai mult, Halep a mărturisit că soțul ei i-a construit o cameră pentru ca aceasta să mediteze și să se încarce cu energie pozitivă.

Toni Iuruc i-a construit o cameră specială

„Am o doamnă care mă ajută să fac curăţenie acasă. Casa mea e 100% curată mereu, totul este pus la locul lui. Uneori merg în biroul meu, unde citesc cărţi sau mă relaxez.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a mai dat din casă Simona.

citește și...