Simona Halep, căsătorie în secret cu Toni Iuruc! Imagini inedite de la cununia civilă

24.07.2021, 08:19
Simona Halep, căsătorie în secret cu Toni Iuruc! Imagini inedite de la cununia civilă
Simona Halep, căsătorie în secret cu Toni Iuruc! Imagini inedite de la cununia civilă

Simona Halep s-a căsătorit în mare secret cu Toni Iuruc! Cei doi se logodiseră cu doar săptămâni înainte. Locul 10 WTA și partenerul său de viață au organizat o petrecere pe cinste, însă evenimentul a fost unul privat.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de mai bine de doi ani și întotdeauna au fost discreți în ceea ce privește viața lor privată.

Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc

Iată, însă, că acum au luat decizia să facă pasul cel mare și s-au cununat civil. Prosport a detaliat care au fost cele mai importante momente de la cununia celor doi.

Invitații celor doi s-au întâlnit la restaurantul Studio 80, din Băneasa, acolo unde au fost așteptați de mire, Toni Iuruc.

După ce s-au reunit cu toții, alaiul a pornit spre casa cuplului din Izvorani, amplasată chiar lângă Comitetul Olimpic. Petrecerea a început în jurul orei 19.30 și a fost una pe cinste. Cei doi au fost cununați civil de Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli și vărul lui Toni Iuruc, scrie sursa citată.

Simona Halep își dorește copii

Sportiva a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc pe 10 iunie. Soțul Simonei Halep are 42 de ani și este milionar. El a mai fost căsătorit de două ori înainte.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, spunea Simona Halep.

citește și...