Simona Gherghe recunoaște că a avut probleme cu copiii. ”Acomodarea lor a fost una extrem de dificilă”

21.05.2020, 10:19
Simona Gherghe recunoaște că a avut probleme cu copiii. ”Acomodarea lor a fost una extrem de dificilă”
Simona Gherghe recunoaște că a avut probleme cu copiii. ”Acomodarea lor a fost una extrem de dificilă”

Vedeta de televiziune Simona Gherghe a făcut mărturisiri legate de cei doi copii ai săi. Aceasta a afirmat că au existat probleme de acomodare între micuți.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Vedeta TV a publicat pe o rețea de socializare două imagini cu cei doi copiii ai săi, care se joacă împreună. Simona Gherghe a mărturisit că situația nu a stat dintotdeauna așa, fetița ei tolerând mai greu prezența fratelui ei mai mic.


”Acum un an, nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei, când s-a născut Vlad, deși o pregătisem toată sarcina. Și nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.

Și oricât am citit, oricât am experimentat, până la urmă cheia a fost RĂBDAREA. Cu timpul, s-au obișnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi crește inima când îi văd așa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori… ?❤️ #mamadedoi #parenting #anageorgia #vladioan #simonagherghe”, a dezvăluit Simona Gherghe.


Ce spune Simona Gherghe despre revenirea în televiziune

Ani de zile, Simona Gherghe a fost moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1. După ce a născut cel de-al doilea copil, vedeta a decis să își ia o pauză. De curând, însă, Simona Gherghe a vorbit despre revenirea pe micile ecrane.

”Cu siguranță mă voi întoarce, pentru că asta e profesia mea, asta fac de 19 ani – televiziune. Mi-e dor de adrenalina aia a live-ului, mi-e dor de interacșiunea cu oamenii. Aș fi început un proiect de televiziune dacă nu ar fi fost nebunia asta cu carantina și cu faptul că s-au oprit foarte multe producții. Îmi doresc o emisiune care să mă reprezinte în acest moment al vieții.

Pentru că eu am renunțat la emisia ”Acces Direct” nu pentru că eram în concediu postnatal, dar eu am considerat că nu mi se mai potrivea. Dar așa cum sunt eu acum nu mai aveam ce să caut în povestea aia. Și atunci, când o să mă întorc, cu siguranță o să aleg ceva care să mă definească. Nu pot să spun acum, pentru că lucrurile sunt în aer pentru toată lumea. Trebuie să discut cu proiectul în față”, declarat Simona Gherghe într-un interviu pentru Cristi Brancu.

citește și...