Simona Gherghe, infectată din nou cu COVID-19. ”Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare”

05.07.2022, 11:31
Simona Gherghe, infectată din nou cu COVID-19. ”Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare”
Simona Gherghe, infectată din nou cu COVID-19

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 44 de ani, este din  nou infectată cu COVID-19. Aceasta a mai fost depistată pozitiv cu noul coonavirus și în urmă cu patru luni. Vedeta se află acum în izolare. ”Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare”, a spus Simona Gherghe întrr-o postare pe contul său de pe o rețea de socializare.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cvunoscute vedete de televiziune de la noi. În plan pesonal, Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Vedeta trece acum printr-o perioadă extrem de neplăcută. Aceasta a fost din nou depistată pozitiv cu noul coronavirus. Prezentatoarea TV a mai fost infectată cu COVID-19 și în urmă cu patru luni.

Simona Gherghe, infectată din nou cu COVID-19. ”Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa”

Simona Gherrghe a anunțat pe contul său de pe o rețea de socializare că este iarăși infectată cu COVI-19. Acesta a explicat că nu știe de unde a luat virusul și a afirmat că are o formă mai ușoară a bolii decât în urmă cu patru luni. Pentru că se află în izolare, Simona Gherghe a fost înlocuită la show-ul ”Miresa” de Gabriela Cristea, cea care moderează ”Miresa – Capriciile iubirii” la postul de televiziune Antena Stars.

”Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a spus Simona Gherghe în mediul online, potrivit spynews.ro.

citește și...