Simona Gherghe, în carantină alături de cei doi copii: ‘Nu-mi mai fac planuri mari, am momente când pic’

25.03.2021, 13:42
Simona Gherghe, în carantină alături de cei doi copii: 'Nu-mi mai fac planuri mari, am momente când pic'
Simona Gherghe, în carantină alături de cei doi copii: 'Nu-mi mai fac planuri mari, am momente când pic'

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii ‘Mireasa’, le-a dezvăluit fanilor virtuali că localitatea în care locuiește a intrat recent în carantină. Din acest motiv, micuții vedetei nu mai pot merge la grădiniță și sunt nevoiți să stea acasă.

Aceasta a mărturisit că este o perioadă extrem de grea pentru ea acum că trebuie să se descurce singură cu cei doi copii.

Simona Gherghe este în carantină cu cei doi copii

Pe rețelele de socializare, Simona Gherghe a explicat cât sunt de energici cei mici, Ana Georgia și Vlad Ioan, sugerând faptul că au nevoie de activități pentru a fi cât mai ocupați.

„Așa e de incert totul… Stăm lângă București și suntem, din nou, în carantină. Ana nu mai merge la grădiniță, ne descurcăm cum putem, acasă, cu doi copii mici extrem de activi. Nu-mi mai fac planuri mari, am momente când pic, când mă panichez, când parcă nici speranța nu mai e. Îmi fac rău amintirile de anul trecut, când credeam că totul va trece repede.”, a dezvăluit vedeta.

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a făcut dezvăluiri din relația pe care o are cu partenerul său de viață, Răzvan Săndulescu. Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu.

Vedeta de televiziune a afirmat că în relația sa cu Răzvan Săndulescu nu există gelozii.

‘Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea’, a declarat Simona Gherghe.

citește și...