Simona Gherghe i-a transmis un mesaj de susținere Mirelei Vaida. Vedeta a detaliat câteva amănunte importante

21.03.2021, 18:25
Simona Gherghe i-a transmis un mesaj de susținere Mirelei Vaida. Vedeta a detaliat câteva amănunte importante

Mirela Vaida este încă în stare de șoc după episodul petrecut vineri, 19 martie, în platoul “Acces direct” (Antena 1). Vedeta a fost fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată. Colegii săi de breaslă i-au luat apărarea și i-au transmis mesaje de susținere.

Este și cazul Simonei Gherghe, care a mărturisit că este alături de Mirela Vaida și a făcut câteva lămuriri despre incidentul șocant petrecut la Antena 1.

Simona Gherghe este alături de Mirela Vaida

”Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întodeauna”, a scris Simona Gherghe într-un InstaStory.

Mirela Vaida a trăit clipe de coșmar, fiind la un pas de tragedie în propria emisiune, vineri, 19 martie! În momentul în care se pregătea să prezinte subiectele emisiunii, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie necunoscută, care a intrat în platou și a aruncat un bolovan spre ea.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avea un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii”, a spus Mirela Vaida, plângând.

citește și...