Simona Gherghe face mărturisiri. ”Nu sunt cea mai sociabilă persoană din lume”

31.03.2022, 11:45
Simona Gherghe face mărturisiri. ”Nu sunt cea mai sociabilă persoană din lume”
Simona Gherghe face mărturisiri. ”Nu sunt cea mai sociabilă persoană din lume”

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 44 de ani, și-a deschis sufletul și a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre ea și familia sa. ”Nu sunt cea mai sociabilă persoană din lume. Nu-mi plac mondenitățile, ceea ce, pentru profesia mea, nu e tocmai un lucru bun”, a mărturisit Simona Gherghe într-o postare în mediul online.

Simona Gherghe este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta moderând numerroase emisiunea pe parcursul anilor. În ceea ce privește viața perrsonală, Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Prezentatoarea TV a făcut o postare în mediul online în care scoate la iveală lucruri mai puțin știute despre ea. Prrintre altele, Simona Gherghe a afirmat că nu este o persoană sociabilă și nici nu prea îi plac mondenitățile.

Simona Gherghe face mărturisiri. ”Am fost copil singur la părinți”

”Nu sunt cea mai sociabila persoana din lume. Orice iesire vine la pachet cu un mare cumul de stres. Nu-mi plac mondenitatile, ceea ce, pentru profesia mea, nu e tocmai un lucru bun. Am tot cautat sa vad de unde mi se trage. Sigur, o fi si in firea mea. Dar mai e de la ceva. Am fost copil singur la parinti. In copilarie, carevasazica, m-am jucat mai mult singura. Ieseam afara, cu cheia de gat (treaba asta va trebui sa le-o explic intr-o zi copiilor…), aveam amici, prieteni, colegi de scoala, dar imi amintesc mult de jocul de una singura. Cu papusile, de-a invatatoarea, de-a gimnastica, de-a prezentatoarea, in apartamentul in care am crescut, cand ii asteptam pe ai mei de la munca. Nu prea stiam sa impart jucarii, pentru ca nu am avut cu cine. O vreme, mi-am dorit si eu un frate sau o sora, apoi mi-a trecut. Probabil ma prinsesem eu ca e bine si sa vina toate spre tine…”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Simona Gherghe a vorbit și despre cum vede, în cei doi copii ai săi, cum este legătura dintre frați. ”Si iata-ma, acum, adult fiind, martora unei iubiri pe care nu am cunoscut-o. Stiu cum e sa-ti iubesti barbatul, cum e sa-ti iubesti pana la adoratie copiii, dar nu stiu ce simt fratii unul pentru altul. Ma uit la Ana si Vlad, ii vad cat sunt de legati, cum intreaba mereu unul de altul… chiar primul lucru, dimineata. Ii vad cum se joaca, cum se si bat, cum interactioneaza, cum sunt unul pentru altul, unul langa altul. Mi-am dorit enorm sa am un copil. Nu as fi indraznit niciodata sa visez la doi. Si totusi sunt #mamadedoi. Iar pentru ei, e magic ca se au unul pe altul. O iubire pe viata! Iubirea de frate si sora… O iubire pe care eu n-o s-o traiesc niciodata, sunt doar martora, zi de zi. Ma uit si la Razvan si la sora lui, care sunt apropiati si se ajuta de fiecare data, neconditionat. Sper sa fie la fel si Ana si Vlad”, a mai spus vedeta.

citește și...