Cum este perioada de izolare pentru Simona Gherghe. ”Dacă e greu? E foarte greu”

17.04.2020, 12:59
Cum este perioada de izolare pentru Simona Gherghe. ”Dacă e greu? E foarte greu”
Cum este perioada de izolare pentru Simona Gherghe. ”Dacă e greu? E foarte greu”

Vedeta de televiziune Simona Gherghe este izolată la domiciliu de o lună de zile. Aceasta se află acas alături de partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu, și de cei doi copii ai lor.

Simona Gherghe a povestit cum este perioada de izolare pentu ea și familia sa.

”E o perioadă pe care, cu siguranță, n-o vom uita niciodată. Suntem acasă de o lună, fără alte ajutoare din exterior. De ieșit, am ieșit de două ori la supermarket, cu lista făcută de acasă și nu am stat mai mult de 15 minute. Soțul meu a mai mers și el tot de două ori, dacă mai e nevoie de ceva, apelăm la comenzi online. Norocul nostru e că avem curte și acum, de când e mai frumos afară, stăm cu orele în aer liber, pentru că cei mici să-și consume energia.

Dacă e greu? E foarte greu. De fapt, avem zile și zile… am învățat să ne împărțim atribuțiile în familie, să strângem din dinți când nu mai putem și să trăim cu speranța că povestea asta se va termina în curând. Important e să fim sănătoși. Și bine că suntem împreună, că asta e partea frumoasă a carantinei. Copiii sunt foarte fericiți că mami și tati nu mai merg la muncă și că nici mamaie nu mai pleacă la ea acasă”, a declarat Simona Gherghe pentru click.ro.

Vedeta a explicat și ce planuri avea pentru Paște înainte de pandemia de coronavirus.

”Anul trecut, pe vremea asta, eram însărcinată cu Vlad și mi-am promis, atunci, că la următoarele sărbători, vom merge împreună cu bunicii și copiii la o pensiune. Am găsit un loc frumos la Bran, am plătit și avansul, doar că… vom sta acasă. Nu am cerut banii înapoi, le-am spus celor de acolo că nu renunțăm la minivacanța noastră, doar o amânăm câteva luni.

Vor fi niște sărbători atipice. N-o să mergem la biserică să luăm lumină, vom privi slujba de Înviere la televizor și vom aprinde candele în casă, cu gândul la cei din familie pe care nu-i putem vedea… Ne e dor de tataie (tatăl meu), de bunica mea și de părinții soțului meu și abia aștept să putem să-i vizităm din nou”, a adăugat Simona Gherghe pentru aceeași sursă.

citește și...