Simona Gherghe a spus tot despre al treilea copil. Vedeta caută bonă

03.09.2020, 09:44
Simona Gherghe a spus tot despre al treilea copil. Vedeta caută bonă
Simona Gherghe a spus tot despre al treilea copil. Vedeta caută bonă

Vedeta de televiziune Simona Gherghe a făcut dezvăluiri despre  familia sa, dar și despre noul proiect de televiziune în care este implicată.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan. La o emisiune de televiziune, Simona Gherghe a vorbit despre o eventuală nouă sarcină.

„Eu pe al treilea nu-l mai fac”, a declarat Simona Gherghe la emisiunea „Acces Direct”.

Prezentatoarea de televiziune a anunțat însă că este în căutarea unei bone pentru cei doi copii ai săi.

„Nu mi-am găsit bonă. Mi-e și frică, să zic așa… Caut bonă! Doamne, caut bonă. Sper să fie un om bun, un om cumsecade. Avem niște copii foarte frumoși, sunt cuminți, mai fac și ei năzbâtii. Sper să găsim o doamnă cumsecade care să devina un membru al familiei noastre”, a spus Simona Gherghe, potrivit spynews.ro.

Ce spune despre noua emisiune pe care o va prezenta la Antena 1

Simona Gherghe a făcut declarații și despre show-ul ”Mireasa”, pe care îl va prezenta la Antena 1 începând de sâmbătă, de la ora 13:00.

„Am stat 1 an și jumătate acasă, dar asta e. Mă bucur că sunt din nou alături de telespectatorii Antentei 1, mă bucur că am intrat în acest proiect. Știu că e un show foarte iubit, sezonul de toamnă începe sâmbătă, după Observatorul de la ora 13:00 și abia aștept să-i cunosc și eu pe concurenți”, a afirmat prezentatoarea de televiziune.

Ea a vorbit și despre concurenții de la show-ul respectiv.

„Sunt niste concurenți foarte interesanți, care au niște povești de viață extrem de interesante. Nu o să vă spun prea multe că vreau să stați sâmbătă cu ochii lipiți de televizoare”, a completat Simona Gherghe, potrivit sursei citate mai sus.

citește și...