Simina, fosta soție a lui What’s Up, dă detalii despre viața ei sentimentală. ”Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă”

01.02.2021, 15:01
Simina, fosta soție a lui What's Up, dă detalii despre viața ei sentimentală. ”Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă”
Simina, fosta soție a lui What's Up, dă detalii despre viața ei sentimentală. ”Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă”

Simina, fosta soție a lui What’s Up,  este mai pregătită ca niciodată să-și refacă viața.

Simina Costea, fosta nevastă a lui What’s Up, a oferit detalii despre viața sa sentimentală. Acesta are un nou iubit, după cum a mărturisit la o emisiune de televiziune. What’s Up formează un cuplu în prezent cu violonista Alice Badea.

„O să aflați mai multe detalii despre relație, cât de nouă este sau nu este. Vă dați seama că nu are o săptămână și m-am gândit să vorbesc despre ea, dar pregătit nu știu dacă ești tot timpul. Cred că poate ești din nou ok să ai curaj să treci mai departe și să faci cumva să înțelegi că iubirea pleacă din tine și că trebuie să fii ok cu tine ca să poți să-i iubești pe ceilalți din jurul tău. Cred că eu am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că merit și că pot și că pot să obțin tot ce-mi doresc eu și cumva iubindu-mă pe mine am încercat să deschid porțile să iubesc și pe altcineva”, a declarat Simina la TV, relatează spynews.ro.

Simina, fosta soție a lui What’s Up, dă detalii despre viața ei sentimentală. ”Familiile noastre se cunosc de când eram mici”

Simina a explicat că pe noul ei partener l-a cunoscut când au lucrat împreună și că familiile lor se cunosc.

„Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă. În momentul de față plănuim să facem un proiect împreună, care de data asta, culmea, nu este legat de muzică și a plecat de la o colecție de haine care va fi lansată în vreo trei săptămâni de aici. Acest proiect pe care-l demarăm împreună ne-a apropiat tot mai mult și am ajus în punctul ăsta”, a afirmat fosta soție a lui What’s Up.

„A debutat ca o relație familială. Familiile noastre se cunosc de când eram mici. A fost o relație mai mult familială, adică prieteni de familie”, a completat aceasta.

citește și...