Simina, fosta soție a lui What’s Up, are o relație cu fiul vitreg a lui Andrei Gheorghe. Ce spune despre legătura dintre ei

30.10.2020, 14:01
Simina, fosta soție a lui What's Up, are o relație cu fiul vitreg a lui Andrei Gheorghe. Ce spune despre legătura dintre ei
Simina, fosta soție a lui What's Up, are o relație cu fiul vitreg a lui Andrei Gheroghe. Ce spune despre legătura dintre ei

Simina, fosta nevastă a lui What’s Up, a explicat care este legătura dintre ea și Maximilian Dyer, fiul vitreg al regretatului om de radio Andrei Gheorghe.

În ultima perioadă de timp, Simina Costea, fosta nevastă a lui What’s Up, a tot fost văzută în compania lui Maximilian Dyer, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe, care a încetat din viață în urmă cu doi ani. Simina și What’s Up au divorțat anul trecut.

What’s Up formează un cuplu în prezent cu violonista Alice Badea. Simina a vorbit despre relația pe care o are cu Maxilian, împreună cu care urmează să lanseze o colecție de haine.

Simina: ”Suntem mai mult axați pe proiecte profesionale”

Simina Costea, fosta nevastă a lui What’s Up, a oferit detalii despre relația pe care o are cu Maximilian și despre proiectul pe care îl au împreună.

“Toată lumea ne-a întrebat de ce suntem atât de activi, mereu în trafic, eu şi Maximilian. Ne tot surprinde lumea mergând cu maşina de colo-colo, tot timpul fiind în priză, în tot felul de locuri. Este pentru că pregătim un nou proiect, şi de data asta nu muzical, pregătim o colecţie urbană de haine, conceptul se va numi “Fam”, iar ca idee, e un jargon folosit în Marea Britanie şi înseamnă familie, dar nu în sensul de acea familie convenţională, mamă, tată, copil, ci oricine îţi e drag ţie, însă Fam nu se referă doar la familia convenţională. Cei care sunt aproape de tine, cei în care ai încredere, şi cumva vine în contrapunct cu această perioadă de distanţare socială, practic noi încercăm să facem un manifest în care să-i facem pe oameni să li se pară cool să fie aproape. Să nu uite că fără cei dragi nu înseamnă nimic”, a declarat Simina pentru click.ro.

”Şi lucrăm foarte mult la acest concept, se va lansa curând şi suntem emoţionaţi. Pe lângă asta, Katarina, care este sora lui, ne-a unit, în toată nebunia asta şi a evoluat toată această afacere în familie, Katarina face muzică în continuare, şi în momentul de faţă este într-o tabără de muzică şi face sesiuni pentru case de muzică internaţionale. Şi sper că până la final de an să vedeţi ce proiect lansează. Suntem mai mult axaţi pe proiecte profesionale, viaţa vreau să rămână liniştită şi personală. Îmi doresc ca aceste plimbări cu maşina să fie cu folos”, a mai adăugat ea.

citește și...