Simina de la ‘Puterea dragostei’, adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la ‘Survivor’

24.02.2021, 17:12
Simina de la 'Puterea dragostei', adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la 'Survivor'
Simina de la 'Puterea dragostei', adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la 'Survivor'

Simina Loica, fosta iubită a lui Jador de la ‘Puterea dragostei’, a vorbit despre plecarea partenerului său, Alex Zănoagă, la ‘Survivor România’. 

Bruneta a ținut să transmită un mesaj uluitor pe rețelele de socializare. În urmă cu ceva timp, Alex Zănoagă spunea că și-ar dori să participe la competiția ‘Survivor’ de la Kanal D.

Alex Zănoagă merge la ‘Survivor’?

“Da, aș vrea să merg la Survivor! Cu cea mai mare plăcere! Să încerc o experiență nouă și bineînțeles dacă m-ar lăsa și Dominic.”, a mărturisit Alexandru Zănoagă.

Deranjată de întrebările insistente ale fanilor în legătură cu plecarea lui Alex în Republica Dominicană, Simina Loica a decis să dea cărțile pe față. Se pare că tânărul nu va pleca la ‘Survivor’ așa cum își doreau unii fani.

”Am primit întrebarea asta de 100 de ori, așa că o să vă răspund doar la asta pentru că o să fie mai simplu să vă spun la mai multe: Nu pentru că nu a fost chemat.”, a declarat Simina pe pagina sa de Instagram.

Simina Loica și Jador au avut o relație de scurtă durată

Simina Loica și Jador s-au cunoscut în sezonul 2 ‘Puterea dragostei’ și au fost împreună pentru o scurtă perioadă de timp. După ce s-au despărțit, solistul a suferit enorm după Simina și chiar a plâns de nenumărate ori în emisiunea ‘Puterea dragostei’.

‘Eu cu Simina nu mai suntem împreună, dar am rămas în relaţii bune, de amiciţie. E o persoană la care am ţinut şi nu mi se pare normal să vorbesc urât de ea sau să asist pasiv când cineva o discreditează. Poate în anumite certuri am ridicat tonul şi am spus cuvinte mai aspre, dar cred că am dovedit că am avut cele mai bune intenţii cu fata asta. Mi-a fost, sincer, dragă!’, spunea Jador despre Simina, imediat după ce s-au despărțit.

citește și...