Silviu Prigoană: ””Copiii sunt la mine de doi ani. Suntem o gașcă foarte mișto”

21.05.2020, 12:03
Silviu Prigoană: ””Copiii sunt la mine de doi ani. Suntem o gașcă foarte mișto”
Silviu Prigoană: ””Copiii sunt la mine de doi ani. Suntem o gașcă foarte mișto”

Omul de afaceri Silviu Prigoană a petrecut perioada de izolare din cauza pandemiei de coronavirus alături de cei doi băieți ai săi.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Silviu Prigoană, care și-a petrecut izolarea alături de familie, a dezvăluit, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că cei doi copii se află la el de doi ani.

”A fost o decizie luată împreună cu avocații mei (n.r. de a sta departe de viața publică). A trebuit să stau deoparte. Copiii sunt la mine de doi ani de zile și prin hotărâre judecătorească definitivă. Suntem o gașcă foarte mișto. A reușit pandemia să mă țină înnchis în casă cu copiii de trei luni. A fost foarte tare. Am avuit timp să stăm mult împreună, să ne cunoaștem calitățile și defectele, să facem proiecte împreună”, a declarat Silviu Prigoană.

Încântat de școala online

Omul de afaceri este încântat de faptul că cei doi copiii ai săi au făcut școală onlșine în această perioadă de izolare la domiciliu.

”Am avut o grămadă de timp să stau coopiii. Ei fac școală online acum. Absolut minunat. Mie mi se pare mai bună școala online decât școala în clasă. Asta e părerea mea personală. Pentru că am posibilitatea și să observ cum predau profesorii. Copiii mei mai fac și suplimentar. Tu auzi ca părinte și vezi talentul profesorului, cum explică. Și dacă înțelegi și tu ca părinte înseamnă că a priceput și copilul. Dacă nu înțelegi tu nimic, n-are cum să priceapă copilul. De aia spun că pe mine mă încântă chestia asta cu școala online”, a afirmat el.


Ce spune despre viața de pensionar

Silviu Prigoană a ieșit la pensie în toamna amnului trecut.

”Da, m-am pensionat anul trecut, în cotombrie. E foarte bine ca pensionar, dar eu muncesc în continuare. Pensia e pensie, munca e muncă. Era un drept al meu. Nu e pensie specială. Am ieșit la pensie pentru că era păcat să nu ies la pensie. M-am pensionat și acum am timp mai mult să mă ocup de familie, de copii”, a mai declarat omul de afaceri la emisiunea mai sus-menționată.

citește și...