Silviu Prigoană: ”Nu a fost visul vieții mele să fiu porcăit în public”

30.03.2021, 13:05
Silviu Prigoană: ”Nu a fost visul vieții mele să fiu porcăit în public”
Silviu Prigoană: ”Nu a fost visul vieții mele să fiu porcăit în public”

Silviu Prigoană a făcut declarații despre relațiile sale la o emisiune de televiziune.

Silviu Prigoană a avut o relație tumultuoasă cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. De mai mulți ani, omul de afaceri formează un cuplu cu Mihaela. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a vorbit despre relațiile sale la emisiunea pe care Cristi Brancu o moderează la Prima TV.

“Este o relație frumoasă cu Mihaela. Eu nu am vrut relații în public, cineva a vrut să facă audiență pe lucrurile astea. Mi-am dus crucea cât a fost de dus. Hai să zicem că am fost eu fraierul de serviciu. Nu a fost visul vieții mele să fiu porcăit în public”, a declarat Silviu Prigoană, citat de click.ro.

Omul de afaceri a acuzat-o pe Adriana Bahmuțeanu că pune în pericol sănătatea celor doi băieți pe care îi au împreună: “Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari. Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii. Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea. Le fac teste de alea rapide la intrare, la toți care îmi calcă pragul”.

Silviu Prigoană comunică cu Adriana Bahmuțeanu doar în scris

Silviu Prigoană a mai afirmat la emisiunea respectivă că discută cu fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu, doar în scris.

”Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor. Nu avem ce discuta decât în scris. Le-am interzis copiilor să discute de mama lor în prezența lor sau în casa mea. Așa s-a dorit, așa facem”, a spus acesta.

Omul de afaceri a mărturisit și că și-a făcut vaccinul anti-COVID: “M-am vaccinat și eu, și tata. Tata m-a tocat o săptămânâ la cap să mă vaccinez și am cedat. Am făcut și rapelul. Culmea că nu am avut nici un fel de simptome nici unul, ori suntem bolovani, ori ne-au vaccinat ăștia cu apă sfințită”.

citește și...