Silviu Prigoană, nemulțumit de pensia pe care o primește. ”Ăsta este un abuz! Însă eu mă judec pentru drepturile mele”

09.10.2021, 11:51
Silviu Prigoană, nemulțumit de pensia pe care o primește. ”Ăsta este un abuz! Însă eu mă judec pentru drepturile mele”
Silviu Prigoană, nemulțumit de pensia pe care o primește. ”Ăsta este un abuz! Însă eu mă judec pentru drepturile mele”

Omul de afaceri Silviu Prigoană, în vârstă de 57 de ani, se declară nemulțumit de pensia pe care o primește. Acesta este hotărât să își facă dreptate. ”Ăsta este un abuz! Însă eu mă judec pentru drepturile mele”, a spus Silviu Prigoană. Omul de afaceri a mai afirmat că nu exclude posibilitatea de a reveni pe scena politică.

Silviu Prigoană este nemulțumit de pensia pe care o primește lunar din partea Statului.

Omul de afaceri a afirmat că va recurge la instanță pentru a-și apăra drepturile.

Silviu Prigoană, nemulțumit de pensia pe care o primește. ”veam o pensie de 40.000 de lei, net, până când onorat Parlamentul a decis să intervină și să modifice anumite lucruri”

”Aveam o pensie de 40.000 de lei, net, până când onorat Parlamentul a decis să intervină și să modifice anumite lucruri. Ca atare, am rămas doar cu 35.000 de lei. Asta este un abuz! Însă eu mă judec pentru drepturile mele. Când a fost vorba să ies la pensie, statul mi-a spus că nu-mi poate acorda anumite valori ale pensiei, la care contribuisem substanțial, fiindcă am fost patru ani parlamentar”, a spus Silviu Prigoană, citat de protv.ro.

Omul de afaceri a declarat că nu exclude posibilitatea de a reveni din nou pe scena politică: ”Mă gândesc să candidez iar. Să mă asociez cu un partid cu șanse, fiindcă nu o voi face din postura de independent. Chiar și cu UDMR aș putea colabora, întrucât fiind de loc din Cluj știu și limba”.

Silviu Prigoană e căsătorit cu Mihaela

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori.

Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Silviu Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorius și Silvius din prima căsnicie, iar Maximus și Eduard din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu.

citește și...