Silviu Prigoană, despre copiii săi. ”Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare”

01.04.2022, 14:15
Silviu Prigoană, despre copiii săi. ”Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare”
Silviu Prigoană, despre copiii săi. ”Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare”

Omul de afaceri Silviu Prigoană, în vârstă de 58 de ani,a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute despre cei doi băieți ai săi, Maximus și Eduard, pe care îi are din mariajul pe care l-a avut cu vedetya de televiziune Adriana bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani. ”Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi”, a dezvăluit omul de afaceri.

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Silviu Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorius și Silvius din prima căsnicie, iar Maximus și Eduard din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu.

Prezent la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Silviu prigoană a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre cei doi băieți ai săi din mariajul cu Adriana Bahmuțeanui. Acesta a explicat că Maximus și Eduard se trezesc foarte devreme și că sunt dependenți de tehnologie.

Silviu Prigoană, despre copiii săi. ”N-ar face nimic în afară de computer, tabletă, nimic”

”N-ar face nimic în afară de computer, tabletă, nimic. Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21:00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singură. Școala la privat, la British”, a explicat Silviu Prigoană, potrivit spynews.ro.


Omul de afacei a explicat că cei doi copii fac și sport, însă nu de performanță: ”Mulți și-au pierdut casa și mașina ca să ajungă Hagi,dar n-au ajuns. Eu știu cazuri că și-au vândut casa și au plătit antrenor. (…) Tenisul și fotbalul sunt sporturi care în final… Unii mai ajung și dau de bani, dar sunt zeci de sporturi care nu aduc nimic în final, glorie, o diplomă și o medalie. Ai mei (nr. copiii) da, dar nu de performanță, ei fac obligatoriu”.

citește și...