Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează o sumă mare de bani

24.08.2020, 09:51
Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează o sumă mare de bani
Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează bani frumoși

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda încasează bani frumoși din pensie.

Potrivit wowbiz.ro, cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 72 de ani, este cântărețul de muzică populară cu cea mai mare pensie din România. Artistul a lucrat mai mulți ani, începând cu anul 1991, în cadrul Ministerului de Interne.

În urmă cu câțiva ani, interpretul de muzică populară a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne și Casa Națională de Pensii, solicitând mărirea indemnizației lunare primite de la stat cu 50% și a câștigat procesul.

Astfel, Gheorghe Turda a ajuns la o pensie de 1.900 euro pe lună, adică în jur de 9.000 lei lunar, precizează sursa citată.

Artistul a fost șef al Direcției de Cultură din cadrul Ministerului de Interne, iar în anul 2015 avea un venit cumulat de 2.500 euro pe lună. El deține două imobile, în Câmpina și București și un teren de 1.600 mp în Câmpina.

În scandal cu fosta iubită

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au avut o relație presarată cu multe scandaluri. Nicoleta Voicu i-a adus recent tot felul de acuzații lui Gheorghe Turda,  iar acesta a decis să îi trimită notificare, sătul de declarațiile pe care aceasta le face la adresa lui.

”Da i-am făcut pentru că nu se potolește! Și un om care nu e cuminte și nu disciplinat și obraznic cu mine. E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește ne vedem la tribunal. Nu se poate ca la pretenția unei fete cu școală, cu o anumită pregătire profesională și în muzică, să spui în presă așa ceva.

Sunt niște relații care au fost între doi parteneri. Nu mai merge treaba, nu mai merge, la revedere. Comentează și niște intimități din familie și de copiii mei și de nepoții mei. Nu se face așa ceva. Trebuie să știe lumea ce a fost între noi, într-o relație de prietenie. Nu se poate asa ceva”, a declarat cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda

citește și...