Silviu Prigoană, acuzații la adresa Adrianei Bahmuțeanu. Susține că vedeta nu a plătit de doi ani pensia alimentară a copiilor

09.02.2021, 16:48
Silviu Prigoană, acuzații la adresa Adrianei Bahmuțeanu.  Susține că vedeta nu a plătit de doi ani pensia alimentară a copiilor
Silviu Prigoană, acuzații la adresa Adrianei Bahmuțeanu. Susține că vedeta nu a plătiti de doi ani pensia alimentară a copiilor

Omul de afaceri Silviu Prigoană a afirmat că fosta sa parteneră de viață, Adriana Bahmuțeanu, nu a plătit de doi ani pensia alimentară a celor doi copii pe care îi au împreună.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.  Silviu Prigoană a afirmat, pentru impact.ro, că Adriana Bahmuțeanu nu le-a mai plătit pensia celor doi băieți de doi ani.

”Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!”, a spus Silviu Prigoană.

Motivul pentru Silviu Prigoană și-a susținut fosta soție în cursa electorală

Silviu Prigoană a declarat că i-a făcut propagandă electorală fostei sale partenere de viață, Adriana Bahmuțeanu, când vedeta TV s-a înscris în cursa pentru Primăria Sectorului 1.

”Mai ţineţi minte că în toamna anului trecut doamna Bahmuţeanu a dorit şi s-a înscris în cursa candidaţilor la alegerile locale, pentru funcţia de primar al sectorului 1. Ei bine, dânsa poate nu ştie, dar i-am făcut propagandă electorală. Am încercat să conving pe cât mai mulţi, cel puţin dintre cei ce m-au întrebat în mod direct, să o voteze”, a explicat omul de afaceri pentru sursa maai sus-menționată.

Acesta a explicat și care a fost motivul pentru care a susținut-o pe Adriana Bahmuțeanu. ”Am sperat că, odată câştigată cursa electorală, doamna Adriana Bahmuţeanu va avea parte de un venit fix şi se va achita astfel şi de îndatoririle sale ce-i revin în calitatea sa de părinte”, a mai spus acesta.

citește și...