Silvana Rîciu a detaliat cum a rămas însărcinată imediat după nuntă! ‘Noi am plănuit totul’

12.01.2021, 18:30
Silvana Rîciu a detaliat cum a rămas însărcinată imediat după nuntă! 'Noi am plănuit totul'
Silvana Rîciu a detaliat cum a rămas însărcinată imediat după nuntă! 'Noi am plănuit totul'

Silvana Rîciu a devenit mamă pentru a treia oară la finalul lui septembrie 2020. Solista muzică populară, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit cum a reușit să rămână însărcinată la doar câteva luni de la nunta cu Nicușor Ioniță. 

Silvana Rîciu și partenerul ei, Nicușor Ioniță, s-au căsătorit la finalul lui 2019. La vremea respectivă, artista mărturisea că are în plan să-și mărească familia. Zis și făcut. Solista a reușit să rămână gravidă la aproape 40 de ani pe cale naturală.

Silvana Rîciu a născut o fetiță

Ea a povestit că minunea s-a produs în urma unui program ”intensiv” de concepere care dura 7 zile pe săptămână. Fără rețineri, Silvana Rîciu a recunoscut că își chema soțul mai repede acasă pentru a face amor cu ea.

Astfel, interpreta și partenerul ei au decis ca totul să se întâmple organizat. Nicușor Ioniță a fost cel care a calculat perioadele în care Silvana era mai fertilă și au trecut la treabă. Pe 24 septembrie, Silvana Rîciu a născut o fetiță perfect sănătoasă.

În post au luat o pauză de la ‘nebunii’

‘După nuntă, prima dată am încercat să ramân însărcinată în octombrie. Eu mi-am calculat perioada fertilă, am și extins-o o zi înainte, una după, ca să fiu sigură, dar nu s-a întâmplat în luna aceea. Și bine că nu s-a întâmplat pentru că am avut intervenții stomatologice destul de grele și ar fi trebuit să fac întrerupere de sarcină din cauza anesteziilor.

Apoi am intrat în post, de sărbători nu se face așa ceva, iar pe 4 ianuarie am rămas însărcinată. Nicușor mi-a tot luat teste de fertilitate, de ovulație, ca să știm când e perioada bună. Noi am plănuit totul, nu se putea să ratăm și luna aia’, au mărturisit Silvana si Nicușor pentru Star Popular.

Am lucrat foarte mult ca să facem bebele. Perioada fertila înseamnă șapte zile’, a spus și soțul Silvanei.

‘De fapt, e o zi. Dar i-am zis șapte ca să fim siguri! Dacă o ratam? El era la școală cu elevii, îl sunam să vină acasă repede’, a mai adăugat aceasta.

Cântăreața de muzică populară mai are doi copii din căsnicia anterioară, un băiețel și o fetiță.

citește și...