Ce dietă ține Sharon Stone! Actrița arată impecabil la 61 de ani

05.02.2020, 15:46
Ce dietă ține Sharon Stone! Actrița arată impecabil la 61 de ani
Ce dietă ține Sharon Stone

Sharon Stone arată impecabil la 61 de ani! Actrița americană urmează de ani buni un regim de viață sănătos și ține o dietă care i se potrivește.

Surprinzător, Sharon a mărturisit, recent, că nu a avut întotdeauna încredere în sine, ba chiar a trecut printr-o depresie cruntă. 

Actrița a dezbătut acest subiect într-un interviu pentru revista Shape.

Ce dietă ține Sharon Stone

„A fost o vreme, pe la 40 de ani, când mă închideam în baie cu o sticlă de vin şi-mi spuneam «N-am să ies până n-am să accept în totalitate felul în care arăt»”, declară actrița într-un interviu pentru revista „Shape“.  „Mi-am analizat faţa în oglinda mare, m-am uitat la corp şi am plâns, am plâns, am plâns. Apoi mi-am spus: «O să îmbătrâneşti. Cum vrei să faci asta?». Şi m-am gândit: «Mi-aş dori să îmbătrânesc precum un dansator». Vreau să-mi păstrez corpul într-o formă asemănătoare. Îmi place să dansez şi să mă întind. Şi îmi place să merg la sala de sport”, a spus Sharon. 

Actrița principală din Basic Instinct a dezvăluit că nu consumă alcool și că mănâncă preparate simple, pregătite cât mai simplu: „Îmi place mâncarea curată, pregătită cât mai simplu posibil. Mănânc peşte şi brânză. Îmi plac fripturile şi îmi priesc pentru că am un nivel foarte scăzut al colesterolului şi presiunea sângelui scăzută. Această dietă nu este bună pentru fiecare, trebuie să consulţi medicul”.

Foto: Profimedia

citește și...