Shakira și Pique: “cadoul” de Crăciun care îi va face mai bogați

10.11.2022, 15:30

Shakira și Gerard Piqué avansează în mai multe înțelegeri, după ce săptămâna aceasta au ajuns la cea mai importantă, cea care îi privea pe copiii lor împreună, Milan și Sasha să meargă să locuiască la Miami cu cântăreața, în ultimele ore s-au aflat mai multe detalii despre un alt tip de negocieri care erau în curs.

În acest caz, este vorba despre casa de familie a cuplului și a copiilor lor, în ultimii ani, care este o vilă spectaculoasă din Esplugues de Llobregat, un orășel foarte aproape de Barcelona.

Ei bine, această casă va fi scoasă la vânzare după Crăciun, mai exact, va fi scoasă la vânzare pe un portal imobiliar de lux din ianuarie 2023, potrivit publicației ‘Semana’. Prin urmare, Shakira și Piqué vor primi un cadou sub formă de bani, deoarece profiturile vor fi împărțite în mod egal, transmite marca.com.

Shakira și Pique: “cadoul” de Crăciun care îi va face mai bogați

Acesta a fost acordul la care au ajuns Shakira și Piqué, care au o separare de bunuri. În acest fel, problema economică nu a reprezentat o problemă în negocierile cu care s-au confruntat avocații lor.

Este necesar să ne amintim că cea a copiilor, a fost foarte lungă, ajungând la 12 ore până la încheierea unui acord definitiv pe care l-au făcut public printr-un comunicat de ambele părți.

Conacul de 380 de metri pătrați al lui Piqué și al Shakirei

Această vilă spectaculoasă este casa Shakirei, a lui Piqué și a copiilor lor din 2012. În ultimele săptămâni, de când s-a confirmat că Piqué și Shakira se despart, artista columbiană a petrecut ceva timp acolo cu copiii ei, în timp ce Piqué a fost la o altă proprietate a sa.

Shakira și Piqué au scos această casă la vânzare și vor împărți banii, în timp ce nu vor face același lucru cu fiecare dintre celelalte proprietăți care le aparțin. Profitul va fi de ordinul milioanelor din această vânzare, fiind vorba de o vilă de lux de 380 de metri pătrați.

 

citește și...