Sfaturile primite de Radu Ștefan Bănică de la părinții săi. ”Să stau în banca mea”

20.09.2021, 16:31
Sfaturile primite de Radu Ștefan Bănică de la părinții săi. ”Să stau în banca mea”
Sfaturile primite de Radu Ștefan Bănică de la părinții săi. ”Să stau în banca mea”

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al binecunoscutului artist Ștefan Bănică Junior din relația cu Camelia Constantinescu, a făcut dezvăluiri. Tânărul a vorbit despre familia sa și a explicat ce sfaturi a primit de la părinții săi. ”Să stau în banca mea”, a mărturisit, printre altele, Radu Ștefan Bănică la postul de televiziune Antena Stars.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit, la postul de televiziune Antena Stars, ce sfaturi importante a primit de la părinții săi.

Sfaturile primite de Radu Ștefan Bănică de la părinții săi. ”Să nu fiu o formă fără conținut”

„Mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez”, a declarat Radu Ștefan Bănică despre sfaturile primite de la părinții săi, potrivit spynews.ro.

În ceea ce privește numele sonor pe care îl poartă, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a declarat: „E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei”.

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații săi

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan, care a fost concurent în cel mai recent sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a explicat, pentru revista Viva, în ce relații a rămas cu Andreea Marin, fosta soție a tatălui său.  ”Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

Acesta a explicat și cum se înțelege cu sora sa, Violeta, fiica Andreei Marin. ”Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”, a completat el. De asemenea, Radu Ștefan a vorbit și despre fratele său mai mic, Alexandru: ”Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”.

citește și...