Selly a surprins-o pe iubita lui. Ce gest a făcut vloggerul lângă Turnul Eiffel

22.03.2022, 14:35

Selly a surprins-o în mod plăcut pe iubita lui. Vlogger-ul  i-a făcut o surpriză romantică Smarandei și a dus-o în Paris de ziua de naștere a acesteia. Cei doi au postat un clip împreună, în care se sărută chiar lângă Turnul Eiffel. Influencerul i-a urat “La mulți ani!” iubitei sale. 

Selly, cel mai iubit vlogger din România, pe numele lui real Andrei Șelaru, are o relație cu Smaranda  de mai mult timp. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început în lice, încă pe băncile școlii. Cei doi au absolvit Liceul „Frații Buzești” din Craiova, unde au fost colegi de clasă.

Influencerul i-a urat “La mulți ani!” iubitei sale.  Aceasta a fost extrem de încântată de gest și l-a îmbrățișat pe vlogger.

Cine este iubita lui Selly

Bruneta are peste 400.000 de următitori pe Instagram și este la fel de implicată în mediul online, ca iubitul ei. Smaranda Știrbu este studentă la Medicină.

Anul trecut, vlogger-ul a vorbit despre relația pe care o are cu Smaranda. Selly spunea că nu se gândește la căsătorie.

Selly nu se gândește la căsătorie

“Ei bine, nu cred că m-am gândit serios la asta. Consider că sunt mult prea tânăr să mă gândesc la acest aspect. Însă ce iți pot spune este că am o relație foarte frumoasă cu Smaranda. O relație care deja aduna niste ani și eu cred că în continuare vom avea o relație armonioasă.

Ne iubim foarte mult, gândim la fel, avem personalități foarte asemănătoare și pur și simplu există o chimie foarte bună. Motiv pentru care nu m-am gândit la căsătorie în sine, însă o consider pe Smără o partenera extraordinara.

Care a fost mereu lângă mine, m-a susținut și nu pot să nu consider aceste lucruri importante pentru mine și pentru relația noastră. “, a declarat Selly pentru cei de la wowbiz.ro.

Influencerul spunea că Smaranda nu este o iubită dificilă. Cei doi se ceartă rar.

“Uneori în vloguri așa pare, însă nu este chiar deloc greu să iubești o persoana ca Smără. Chiar nu avem o relație în care să ne certam foarte des, din contră certurile noastre sunt foarte rare iar dacă sunt, înseamnă că exista motive reale pentru care ne certăm.

Smără este o persoana înțelegătoare și care nu este genul acela de iubită care să aibă o pasiuneîn a-ți toca nervii. În nicun caz. Cred că cel mai important lucru în relația noastră este respectul, care la noi este din belșug.”, a adăugat Selly pentru sursa menționată.

citește și...