Justin Bieber, dezvăluiri uluitoare despre viața sa: „La 19 ani, am început să iau droguri și să fiu abuziv cu femeile”

04.09.2019, 19:08
Justin Bieber, dezvăluiri uluitoare despre viața sa: „La 19 ani, am început să iau droguri și să fiu abuziv cu femeile”
Justin Bieber a făcut dezvăluiri uluitoare

Justin Bieber este unul dintre cei mai populari artiști din lume, însă de-a lungul vieții a trecut și prin perioade grele, care l-au marcat. 

Într-o postare recentă pe Instagram, Bieber a vorbit despre problemele pe care le-a avut atunci când avea 19 ani și despre modul în care ajunsese să se comporte cu cei din jurul său. 

„La 19 ani, am început să iau droguri și să fiu abuziv cu femeile”

„La 19 ani, am început să iau droguri și să fiu abuziv cu femeile din viața mea. Am devenit resentimentar, lipsit de respect față de femei și plin de furie. Am devenit rece cu cei care mă iubeau și am dispărut, m-am transformat într-o persoană patetică. Până la 20 de ani am luat toate deciziile proaste imaginabile și am trecut de la persoana adorată, cea mai iubită din lume, la cea mai ridiculizată, judecată și urâtă persoană din lume”, a scris Justin.

„Trec acum prin cea mai bună perioadă a vieții mele, căsătoria!”

Artistul a vorbit și despre postura de om căsătorit și a dezvăluit că în prezent trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții lui, iar asta mulțumită soției sale, Hailey Baldwin. 

„Trec acum prin cea mai bună perioadă a vieții mele, căsătoria! Care este o responsabilitate nouă, dar minunată și nebunească. Înveți să devii răbdător, înveți ce înseamnă încrederea, angajamentul, bunăvoința, modestia și toate acele lucruri care te fac un bărbat bun“, a mai spus Bieber. 

 

citește și...