Secretul unei căsnicii fericite în viziunea Cristinei Șișcanu. ”Să nu se cupleze din alte motive”

09.07.2021, 16:21
Secretul unei căsnicii fericite în viziunea Cristinei Șișcanu. ”Să nu se cupleze din alte motive”
Secretul unei căsnicii fericite în viziunea Cristinei Șișcanu. ”Să nu se cupleze din alte motive”

Cristina Șișcanu le-a mărturisit celor care o urmăresc în mediul online care este, în opinia ei, secretul unei căsnicii fericite. Ea a explicat care ar fi, după părerea sa, motivele pentu care partenerii ar trebui să ajungă să formeze o familie. ”Să nu se cupleze din alte motive”, a afirmat partenera de viață a jurnalistului Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu formează o familie alături de Mădălin Ionescu de foarte mulți ani.

Vedeta le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, care este, în opinia sa, secretul unui mariaj fericit.


Secretul unei căsnicii fericite în viziunea Cristinei Șișcanu. ”Trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții”

„Prima condiție… un el și o ea, atunci când decid să fie împreună, e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina Șișcanu, citată de spynews.ro.

Întrebată de fani dacă își mai dorește un copil, Cristina Șișcanu a răspuns imediat: ”Da”.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, 12 ani de căsnicie

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În data de 12 iunie 2021, cei doi au sărbătorit zece ani de la căsătorie. Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Invitată în urmă cu ceva timp la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la postul de televiziune Antena Stars, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu. „La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiune. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...