Secretul siluetei Iuliei Vântur. ”În fiecare dimineață, pe stomacul gol”

12.07.2021, 13:58
Secretul siluetei Iuliei Vântur. ”În fiecare dimineață, pe stomacul gol”
Secretul siluetei Iuliei Vântur. ”În fiecare dimineață, pe stomacul gol”

Vedeta de televiziune Iulia Vântur a explicat cum reușește să fie într-o formă fizică cât mai bună.  Acesta face foarte mult sport, însă are și un truc la care recurge pentru a-și menține silueta. Iulia Vântur a spus, la o emisiune de televiziune, ce anume obișnuiește să bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Iulia Vântur, în vârstă de 40 de ani, este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate, care atrag imediat atenția.

Vedeta este foarte atentă la imaginea ei și are grijă să fie într-o formă fizică cât se poate de bună.

Secretul siluetei Iuliei Vântur. ”Sport fac în fiecare zi”

Iulia Vântur a explicat, la emisiunea ”Teo Shgow”, de la Kanal D, ce anume face pentru a avea un trup de invidiat.

„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a mărturisit Iulia Vântur, cittă de revista Avantaje.

Iulia Vântur a revenit în România după mai bine de un an

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. După mai bine de un an, Iulia Vântur a revenit în România în urmă cu ceva timp și deocamdată nu a stabilit când se va întoarce în India.  „Mai am și niște lucruri de rezolvat în România, că doar vin rar, am venit după un an și ceva. Și e așa de bine acasă, să mă revăd cu prieteni, colegi, m-am văzut cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ani de zile. (…) Nu mi-am făcut încă planuri de ziua mea. Nu știu cât voi mai sta în România, în funcție de cum rezolv lucrurile”, a declarat Iulia Vântur.

„Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India. Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia. Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag”, a completat aceasta.

 

citește și...