Secretul căsniciei lui Dan Negru. Prezentatorul TV a dat amănunte!

02.03.2020, 14:13
Secretul căsniciei lui Dan Negru. Prezentatorul TV a dat amănunte!
Secretul căsniciei lui Dan Negru. Prezentatorul TV a dat amănunte!

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a făcut declarații despre căsnicia sa cu Codruța, femeia împreună cu care are doi copii.

Dan Negru, binecunoscutul prezentator de la Antena 1, este foarte discret în ceea ce privește viața personală. Acesta este căsătorit de mai bine de 10 ani cu Codruța. Cuplul are doi copii împreună: Dara și Bogdan.

Într-un interviu pentru libertatea.ro, Dan Negru a fost întrebat care este secretul longevității căsnicie sale.

”Codruța e medic stomatolog, adică e departe de lumea showbizului. Dar cred că secretul se învață și acasă, în familie. Părinții mei au fost căsătoriți 48 de ani, până când tata a murit, socrii mei sunt căsătoriți de 40 de ani, sora Codruței e, de asemenea, căsătorită de 20 de ani, de asta cred că și familia își pune amprenta”, a afirmat prezentatorul de televiziune.


”Mi-am ținut copiii departe de lumea reflectoarelor și nici eu, nici Codruța, soția mea, nu apărem în fotografii, emisiuni de televiziune sau reviste. Mie-mi place să fac televiziune și faptul că asta vine la pachet cu celebritatea e un preț pe care un om pasionat de televiziune trebuie să-l plătească”, a mai spus el pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...