Ce exces a făcut Dan Negru. ”Cred că mi-am cumpărat odată un platou de…”

28.02.2020, 14:31
Ce exces a făcut Dan Negru. ”Cred că mi-am cumpărat odată un platou de...”
e exces a făcut Dan Negru. ”Cred că mi-am cumpărat odată un platou de...”

Prezentatorul Tv Dan Nagru a fost întrebat despre excesele și aroganțele pe care le-a făcut. Acesta a dat un răspuns neașteptat.

Dan Negru, în vârstă de 49 de ani, este o persoană extrem de cumpătată. De altfel, despre faptul că ar fi zgârcit s-au făcut numeroase comentarii de-a lungul anilor.

Întrebat despre excesele sau aroganțele pe care le-a făcut la un moment dat, prezentatorul de la Antena 1 a răspuns:

”Cred că mi-am cumpărat odată un platou de savarine…”.

Acesta a mărturisit că îi place să meargă la licitații de artă, însă nu pentru a cumpăra.

„Nu cumpăr, că nu mă pricep, îi las pe cei care se pricep. Mă duc de curios. Cât despre bani, cred că cel mai bun pont pe care îl am pentru oameni e să investească în mințile copiilor lor”, a spus Dan Negru, potrivit a1.ro.

Dan Negru, impresionat de un bătrânel

Prezentatorul și-a amintit de un moment emoționant de care a avut parte pe aeroportul din Cluj, când s-a întâlnit cu un bătrânel.

„Domnu’ Negru? Domnu’ Negru, să știți că mie nu-mi place deloc de dumneavoastră cum faceți, țipați, dați din mâini, sunteți prea energic… Dar soția mea se uită întotdeauna la emisiunile dumneavoastră.

Doar că, de vreo doi ani de zile, soția mea a murit. Și de-atunci, de fiecare dată când apăreți la televizor, dau televizorul mai tare și-mi fac treburile prin casă. E ca și când soția mea e cu mine-n casă și se uită la dumneavoastră.

A fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o vreodată”, a povestit el.

citește și...