Raluca Zenga a împlinit 37 de ani! Ce cadou a primit de la soțul ei

13.11.2019, 19:26
Raluca Zenga a împlinit 37 de ani! Ce cadou a primit de la soțul ei
Raluca Zenga a împlinit 37 de ani!

Raluca Zenga a împlinit 37 de ani! Blondina a celebrat în Dubai, acolo unde locuiește, împreună cu prietenele sale apropiate și cu cei doi copii.

Soția lui Walter Zenga și-a sărbătorit recent ziua de naștere. Raluca a primit, pe lângă cadouri, nu mai puțin de patru torturi și a petrecut alături de prietenele sale din Dubai.

Raluca Zenga a împlinit 37 de ani

Deși Walter era plecat în Italia, blondina i-a avut lângă ea pe Walter Junior și Samira, cei doi copii pe care îi are antrenorul. Cu toate că a fost absent, antrenorul i-a făcut un cadou special, o brătară de la renumitul brand Chopard și o pereche de cercei cu steluțe, simbolul său favorit. 

„A fost o zi de naştere pe care mi-o voi aminti cu drag! Prietenele mele m-au sărbatorit mai multe zile la rând, am avut 4 torturi şi m-am bucurat de fiecare în parte, pentru că ador dulciurile, iar ciocolata este preferata mea. O să sărbătoresc şi cu soţul meu când vine în Dubai. Acum este cu treabă în Italia, dar mi-a ldăruit deja cadoul, o să îl văd live când vine acasă. Copiii mi-au fost alături ca de obicei, am ieşit cu ei la masă şi ne-am bucurat împreună. E atât de frumos în Dubai, încat aproape orice zi e ca o sărbătoare!”, a mărturisit Raluca pentru OK! Magazine. 

citește și...