Secretele celui mai exclusivist club de noapte din lume. Membrii clubului plătesc până la 50.000 de dolari pe an pentru a participa la petrecerile exclusiviste

01.08.2022, 19:19

Membrii plătesc până la 50.000 de dolari pe an pentru a participa la petreceri în decoruri somptuoase, cu șampanie și cocktailuri la bar. Aceasta este o seară obișnuită la locul de muncă pentru Haley Grace, care împărtășește experiența sa. “De obicei, când oamenii sosesc, bărbații sunt în smochinguri, iar femeile sunt îmbrăcate în rochii de seară”.

Clubul de artă erotică de înaltă clasă, care a fost lansat în 2013, a devenit un element de bază al vieții de noapte în orașe precum Los Angeles și New York, oferind clienților șansa de a-și realiza fanteziile.

Haley este o interpretă, model, designer de costume și producătoare care lucrează din septembrie anul trecut la evenimentele intime ale clubului, care au loc adesea în vile sau penthouse-uri de lux, potrivit The Sun.

Cel mai exclusivist club de noapte din lume și filmul “Eyes Wide Shut”

Actele ei de specialitate variază de la spectacole de foc și dans pe role până la spectacole cu personaje ambientale.

Ea spune că spectacolele ei pentru Snctm sunt “expresive, elegante și senzuale” și provoacă spectatorul să transceadă realitatea și să intre într-o lume a fanteziei, amintind de filmul “Eyes Wide Shut” din 1999, cu Tom Cruise în rolul principal.

Mărturia unei interpete care lucrează la cel mai exclusivist club de sex din lume

Într-un interviu în exclusivitate pentru The Sun, ea a declarat: “Am auzit pentru prima dată de Snctm printr-un local de noapte în care cânt, iar prima mea
dată când am participat a fost de fapt ca invitat.

Am mers cu o parteneră și ne-am simțit absolut minunat. La următorul eveniment am mers din nou ca invitat, dar singură. A fost o experiență diferită, dar, cu toate acestea, interesantă și satisfăcătoare”.

“În acel moment, ajunsesem să cunosc mulți dintre oamenii implicați în realizarea Snctm și m-a făcut să îmi doresc cu adevărat să fac parte din
echipă, așa că am aplicat pentru a deveni unul dintre interpreții lor. La următorul eveniment pe care l-au avut îmi făceam debutul ca performer”.

 

Ea a recunoscut: “Prietenii mei știu de rolul meu la Snctm, dar nu am simțit niciodată nevoia să fac din asta o discuție de familie.”

Când vine vorba de relațiile cu invitații, ea a spus că artiștii interacționează cu ei prin flirt pentru a se asigura că se simt bine și că intră în atmosfera. Cu toate acestea, ca regulă generală, artiștii nu se cuplează cu invitații.

“Nu am niciun contact sexual cu oaspeții”, a spus Haley.

Ea spune că mulțimea de până la 100 de persoane este formată din “oameni bogați” care lucrează în toate domeniile, de la afaceri și finanțe până la arte, inclusiv multe persoane publice.

Petrecerile se desfășoară de la ora 22:00 până la ora 15:00, iar Snctm a găzduit evenimente în Miami și Moscova, iar actrița Gwyneth Paltrow ar fi promovat chiar și clubul.

“De obicei, când oamenii sosesc, bărbații sunt în smochinguri, iar femeile sunt îmbrăcate în rochii de seară”, a spus Haley.

Haley a spus că, din moment ce evenimentele au fost anulate pe parcursul pandemiei din motive de siguranță, Snctm este acum mai popular ca niciodată.

Snctm a prosperat sub conducerea unui nou proprietar în ultimii ani și cu ajutorul unui nou director de creație, Inka Nevala, o artistă de performanță premiată care se numește și Lou Lou D’vil.

 

 

citește și...