Ilie Năstase și Ioana Simion, primul interviu împreună după împăcare! Declarațiile brunetei l-au înfuriat pe fostul tenismen: ‘Eu nu mă simt iubită’

30.08.2021, 23:10
Ilie Năstase și Ioana Simion, primul interviu împreună după împăcare! Declarațiile brunetei l-au înfuriat pe fostul tenismen: 'Eu nu mă simt iubită'
Ilie Năstase și Ioana Simion, primul interviu împreună după împăcare! foto: captura kanal d

Răsturnare de situație în cazul împăcării dintre Ioana Simion și Ilie Năstase! Cei doi soți au acordat primul interviu împreună după ce s-au împăcat.

În urmă cu câteva luni, bruneta a fost agresată fizic de fostul tenismen. Deși l-a iertat pentru bătaia încasată, se pare că Ioana Simion cam regretă decizia luată.

Ilie Năstase și Ioana Simion, primul interviu împreună după împăcare!

Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut declarații explozive într-un interviu pentru emisiunea Teo Show, de la Kanal D. Bruneta a ‘gafat’ și a declarat că între ea și Ilie Năstase nu ar exista iubire, ci doar o relație de compromis, lucru care l-a scos din sărite pe soțul său.

„Sunt un om foarte sincer. Când ne-am cunoscut, eu auzisem doar de la lume de Ilie Năstase. L-am întrebat dacă era căsătorit. Ilie mi-a spus că divorțează. Era mai altfel atunci, era mai plin de viață. S-a schimbat mult. Eu când iau o decizie o iau, de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe pentru că Ilie mă are doar pe mine, am considerat că el chiar are nevoie de mine, eu am grijă de el, eu stau cu el tot timpul. Eu un om sincer, face doar ceea ce simte. El trebuie să se schimbe. Am încercat să-i redau toată libertatea pe care a avut-o înainte.

Ăsta a fost ultimul compromis pe care l-am făcut. Mi-a fost un pic cam greu, dar mă supăr dacă mă înjosești. Mi-am neglijat nepoțica și fiul ca să fiu alături de Ilie. Dar am considerat că așa e corect, văzând și vârsta lui. El are mai multă nevoie de mine. El toată vara a stat cu fetele lui. Eu sunt mai romantică ca el. Nu știu dacă la vârsta asta mai există iubire, dar mai important e să ai pe cineva să te protejeze, să fie cu tine. Eu nu mă simt iubită”, a declarat Ioana Simion.

Ioana Simion și Ilie Năstase sunt împreună de patru ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an și jumătate. Ioana mărturisea că a vrut să-l părăsească chiar înainte de nuntă, dar nu a făcut-o!

După bătaia încasată la începutul anului, bruneta era hotărâtă să divorțeze, însă Ilie Năstase a convins-o să-i mai acorde o șansă.

Ilie Năstase: ‘La mine e greu să mă mai schimb!’

„De mult timp suntem împreună, ea a renunțat la divorț, noi am vorbit amândoi. Nu a fost niciodată vorba de un interes financiar între noi doi, ea a avut afaceri de la soțul ei. A fost căsătorită de la 24 ani. Dacă am avut și eu niște bani acolo, asta nu înseamnă că a stat cu mine pentru bani! E sinceră, este o fată credincioasă! M-a convins și pe mine. Nu am văzut atâtea mănăstiri nici când eram copil. Am fost la toate mânăstirile din România. Prima dată când am văzut-o, am invitat-o la o băutură și ea nu bea. Am insistat! I-am spus că divorțez, m-a întrebat de două ori ca să nu mint data.

Nu e o dragoste falsă! La mine e greu să mă mai schimb! Pe mine mă acceptă așa cum sunt. Dacă a avut încredere să-mi mai acorde o șansă, înseamnă că mai am și lucruri bune în mine. E familistă cum sunt și eu. Aș vrea un copil cu Ioana, o fetiță, dar nu știu dacă se mai poate”, a declarat și Ilie Năstase, la Kanal D.

 

citește și...