Schimbări majore în familia Ancăi Serea. Ce decizie importantă a luat fiul cel mare al vedetei: ‘Este foarte nerăbdător să meargă acolo’

30.06.2021, 09:38
Schimbări majore în familia Ancăi Serea. Ce decizie importantă a luat fiul cel mare al vedetei: 'Este foarte nerăbdător să meargă acolo'
Schimbări majore în familia Ancăi Serea. Ce decizie importantă a luat fiul cel mare al vedetei: 'Este foarte nerăbdător să meargă acolo'

Adi Sînă, soțul Ancăi Serea, a făcut dezvăluiri inedite despre schimbările majore din familia lor. Fiul cel mare al vedetei, David, va pleca la o facultate de prestigiu din Olanda. 

David este băiatul din prima căsnicie a Ancăi Serea cu afaceristul Filip Poplingher. Adolescentul a susținut BAC-ul zilele trecute. În același timp, el a fost acceptat la o facultate celebră din Olanda, acolo unde va studia filosofia.

Fiul cel mare al Ancăi Serea se mută din țară

Cea mai afectată de plecarea băiatului este Anca Serea. Adi Sînă a mărturisit că vedeta încă nu s-a obișnuit cu gândul că David nu va mai locui în România.

„David, fiul cel mare, a fost acceptat la o facultate de filosofie în Olanda, este foarte nerăbdător să meargă acolo. Poți să vorbești cu el foarte multe lucruri și de multe ori are variante de răspuns. Acum trebuie să căutam cazare pentru el. David pleacă și va învăța în Olanda. El dă bacul acum. E foarte bucuroasă soția mea, el a fost acceptat la două facultăți de filosofie, amândouă în Olanda, dar a ales-o pe cea mai bună. S-a și mutat singur, are 19 ani”, a declarat Adi Sînă.

Anca Serea, în vârstă de 39 de ani, este deja mămica a șase copii, dar nu exclude posibilitatea de a rămâne din nou însărcinată, după cum a declarat la o emisiune de televiziune.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a declarat Anca Serea, citată de wowbiz.ro.

citește și...