Schimbare radicală de look pentru Tavi Clonda. Ce a făcut după 15 ani. „Am plâns ca un copil!”

07.09.2020, 10:14
Schimbare radicală de look pentru Tavi Clonda. Ce a făcut după 15 ani. „Am plâns ca un copil!”
Schimbare radicală de look pentru Tavi Clonda. Ce a făcut după 15 ani. „Am plâns ca un copil!”

Tavi Clonda, care va concura în cel de-al 15-lea sezon ”Te cunosc de undeva!”, a făcut o schimbare drastică de look, de dragul show-ului transformărilor.

Muzicianul Tavi Clonda a renunţat la barbă după 15 ani şi nu i-a fost deloc uşor.

„Mi-am dat barba jos după 15 ani! O singură dată am mai încercat asta, când am fost la Academia de Aviaţie, în armată, şi oricât de mult mi-am dorit să ajung acolo, când a trebuit să renunţ la barbă mi-am dat seama că mai bine renunţ la planurile cu academia.

Şi atunci, şi acum, am plâns ca un copil. Am făcut schimbarea treptat, timp de 2 zile, până m-am ras de tot, chiar înainte de prima gală, când voi avea un travesti de zile mari. Mă rădeam şi plângeam, nu-mi venea să cred ce faţă aveam!”, a declarat Tavi Clonda.


Cea mai mare teamă a artistului a fost de modul în care vor reacţiona fetiţele lui când vor vedea schimbarea.

„Dacă pentru fete nu a fost nicio problemă, nu au zis nimic, Gabriela se uita la mine şi râdea încontinuu. Jumătate de oră nu s-a oprit din râs. Ba mai mult, îmi zicea ”Stau în pat cu un alt bărbat!”.

Între timp m-am obişnuit, deja nu mai e aşa o problemă, s-au obişnuit şi colegii, chiar dacă la început, când ne-au văzut pe mine fără barbă şi pe Romică Ţociu fără mustaţă, au râs şi au glumit foarte mult pe seama noastră!. Asta înseamnă însă să fii actor, să joci un personaj, să îţi asumi anumite schimbări, să înveţi să mergi şi pe tocuri, să te şi epilezi dacă e nevoie!”, a completat Tavi Clonda.

Cine sunt concurenții de la ”Te cunosc de undeva”

În cel mai nou sezon al show-ului transformărilor difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor și a juriului ”Te cunosc de undeva!”, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri. Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

citește și...