Adriana Trandafir, incident amuzant la piaţă după filmările pentru „Te cunosc de undeva!”

03.09.2020, 10:49
Adriana Trandafir, incident amuzant la piaţă după filmările pentru „Te cunosc de undeva!”
Adriana Trandafir, incident la piaţă după filmările pentru „Te cunosc de undeva!”

Adriana Trandafir  a avut parte de un incident amuzant la piaţă, după o zi de filmare pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”.

Actrița a povestit ce i s-a întâmplat în piață.

„Atunci când filmăm pentru emisiune, venim la platou încă de la primele ore ale dimineţii şi încheiem seara. Vă daţi seama că, mai ales atunci când ai un personaj spectaculos, care presupune ore întregi la machiaj, seara, când pleci acasă, nu mai ai răbdare să verifici dacă te-ai demachiat complet. Am auzit tot felul de întâmplări de la colegii mei, dar nu credeam că mi se va întâmpla şi mie! Ei bine, m-am înşelat!”, a povestit vedeta.

 „Într-o seară, imediat după emisiune, am zis să mă opresc la piaţă să mai fac câteva cumpărături. O doamnă m-a recunoscut imediat: ”Doamna Adriana, ce mă bucur să vă întâlnesc, vă admir şi vă urmăresc mereu la televizor, sunteţi bine, sănătoasă?”. Nici nu am apucat să deschid bine gura că o şi aud ţipând: ”Aoleu, v-a căzut un dinte din faţă!”. Iniţial m-am speriat, apoi mi-am dat seama că se referea la strungăreaţa cu care rămăsesem de la personajul meu din ziua respectivă!”, a adăugat Adriana Trandafir. .
Adriana Trandafir va face echipă cu bunul său prieten, actorul de comedie Romică Ţociu, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!”, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

”Te cunosc de undeva” revine pe micile ecrane în data de 12 septembrie

Cel de-al 15-lea sezon ”Te cunosc de undeva!” va avea premiera sâmbătă, 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări spectaculoase.

Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului ”Te cunosc de undeva!”, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri. Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

citește și...