Diana Dumitrescu nu mai alăptează, după două luni de la naștere

30.10.2019, 17:53
Diana Dumitrescu nu mai alăptează, după două luni de la naștere
Diana Dumitrescu nu mai alaptează, după două luni de la naștere

Diana Dumitrescu nu mai alaptează, după două luni de la naștere. Proaspăta mămică a explicat care a fost motivul și a vorbit despre noua viață alături de fiul său. 

Actrița e în al nouălea cer de când a devenit mamă, deși acum nu îl mai alăptează pe fiul ei, care a primit numele Carol Anton. 

Diana Dumitrescu nu mai alăptează

Diana a povestit că băiețelul său refuza să mai bea laptele său, așa că s-a văzut nevoită să îl hrănească doar cu lapte praf. 

„E cu mama. Sunt foarte fericită. Mama a venit din prima săptămână de când am născut. Eu am dormit, sunt odihnită. Am parte și îi mulțumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea câte șase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc. Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înțărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate și nu a mai vrut”, a spus Diana.

Actrița a mai povestit și că s-a chinuit foarte tare să rămână însărcinată, iar atunci când a aflat că va deveni mamă a preferat să se bucure în intimitate. 

 

citește și...