Schimbare radicală de look pentru Cristina Șișcanu. Niciodată nu a mai arătat așa!

20.08.2020, 09:21
Schimbare radicală de look pentru Cristina Șișcanu. Niciodată nu a mai arătat așa!
Schimbare radicală de look pentru Cristina Șișcanu. Niciodată nu a mai arătat așa!

Cristina Șișcanu și-a uimit fanii cu schimbarea de look neașteptată pe care a făcut-o. Aceasta a renunțat la părul lung.

Cristina Șișcanu le-a arătat celor care o urmkăresc în mediul online prin ce transformare a trecut. Partenera de viață a fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a renunțat la părul lung. Aceasta s-a tuns scurt. la vederea noului look al Cristinei Șișcanu, internauții au reacționat imediat.

”M-am tuns! Niciodată nu am avut părul atât de scurt. ❤️?, a precizat Cristina Șilșcanu în dreptul imaginilor cu noua tunsoare pe care a adoptat-o.

A primit și laude și critici

În urma schimbării de look, Cristina Șișcanu a primit numeroase comentarii de la prieteni virtuali. Dacă unii au lăudat-o, alții au criticat-o dur.

”Îți stă super”, ”Wow, super tânără”, ”Schimbare radicală”, ”Nu te supăra, dar nu îți stă bine. Te maturizează această tunsoare”, ”Cu părul lung îmi plăcea mai mult”, ”Te îmbâtrânește”, ”Eu cred că este o perucă”, ”Nu îți stă bine, sincer”, ”Nu îmi place cum îți stă”, ”Sincer, nu te avantajează”, ”Un fel de Adelina Pestrițu doi”, ”Nu te avantajează, mai bine îți stă cu părul lung”, ”Din păcate îți dă câțiva ani în plus”, ”Îți stă bine, dar te maturizează”, ”Când n-ai de lucru îți faci”,

”Rău ai făcut. Te urâțește”, ”Nu-mi place, prea scurt, prea simplu”, ”Nu îți stă bine deloc. Te îmbătrânește foarte rău”, ”Sper că te-ai uitat în oglindă”, ”Am o mătură în curte, arată mai bine”, ”Nu îți stă deloc bine, era mai bine înainte”, ”Îți stă foarte rău așa”, ”Nu mai știi ce să îți faci ca să atragi atenția. Urmează să te razi pe cap?!?”, ”Îți face capul mare și nasul ca Pinocchio cu părul scurt”, ”Uită-te și tu în ogliundă, nu vezi că nu te avantajează?”, ”Chiar nu îți stă bine”, i-au transmis internauții Criostinei Șișcanu.

citește și...