FOTO / Schimbare de look pentru Bianca Sârbu. Cum arată actrița acum

16.08.2020, 12:20
FOTO / Schimbare de look pentru Bianca Sârbu. Cum arată actrița acum
FOTO / Schimbare de look pentru Bianca Sârbu. Cum arată actrița acum

Actrița Bianca Sârbu a trecut printr-o transformare de look. Artista le-a arătat și prietenilor ei virtuali ce anume și-a făcut.

Bianca Sârbu este cunoscută publicului telespectator din postura de actriță și prezentatoare de televiziune. de curând, vedeta a trecut printr-o spectaculoasă transformare de look. Acxeasta a renunșțat la părul lung în favoarea unei tunsori scurte, care îi vine de minune.

„În pandemie unii renovează case, alții vând online, eu m-am gândit să mai schimb câte ceva la mine. E momentul ăla când trebuie să faci un click. Bărbatul nu îl schimb că e nou, frumos, copiii nu îi schimb și atunci ce să fac?”, a explicat Bianca Sârbu la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, citată de spynews.ro.

„Întotdeauna m-am gândit că femeile cu părul scurt sunt mai chic, tunsoarea scurtă te întinerește. Îmi place tunsoarea scurtă. Am zis că părul crește”, a adăugat vedeta.


Bianca Sârbu a mărturisit și că și-a petrecut vacanța pe litoralul românesc pentru că i-a fost teamă să plece în străinătate.

„Am fost câteva zile la mare. Trebuia să plecăm în Grecia, dar ne-a fost teamă. Ne-am făcut și calculul ăsta… suntem 4. Testele costă mai mult decât cazarea”, a explicat Bianca Sârbu pentru sursa menționată.


Are o poveste de viață impresionantă

Actrița Bianca Sârbu a avut de trei ori cancer de piele și de fiecare dată a învins.

Vedeta avea doar 34 de ani când și-a pierdut primul soț, al cărui deces s-a produs subit, la o nuntă unde susțineau împreună un recital.

”Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, spunea artista.

Marian Sârbu, cu 17 ani mai mare, a făcut infarct, prăbușindu-se chiar sub ochii ei în timp ce cântau.

Bianca se afla într-o relație cu Andrei Păunescu, fiul regretatului poet Adrian Păunescu, în momentul în care s-a îndrăgostit de Marian Sârbu.

”Am găsit în primul meu soț acel sprijin care-mi lipsea, cu atât mai mult cu cât tatăl meu plecase de acasă atunci când eu aveam 18 ani. Practic căutam un model, așa cum era tatăl meu. M-a fascinat de la început. Era un om potent financiar, un bărbat înalt, un bărbat bine, care avusese cinci neveste cu acte. Nu știu de ce, dar m-am gândit că o să fiu ultima.

L-am cunoscut în timpul relației mele cu Andrei, dar nu am fost împreună până când fiecare nu s-a despărțit de perechea lui. I-am spus lui Andrei că nu-l mai iubesc și că vreau să ne despărțim. A vrut să mă ia de nevastă exact atunci când i-am zis că s-a terminat, dar uneori este prea târziu”, declara Bianca Sârbu, potrivit revistei Viva.

citește și...