Schimbare radicală de look pentru Adelina Pestrițu. ”Am făcut-o!!!!”

11.06.2020, 15:26
Schimbare radicală de look pentru Adelina Pestrițu. ”Am făcut-o!!!!”
Schimbare radicală de look pentru Adelina Pestrițu. ”Am făcut-o!!!!”

Adelina Pestrițu a făcut o schimbare radicală de look. Vedeta a renunțat la părul lung și a revenit la tunsoarea scurtă pe care a avut-o în urmă cu ceva timp.

Fosta prezentatoare de televiziune a postat mai multe imagini cu noul look pe contul său de pe o rețea de socializare.


”Am făcut-o!!! ??‍♀️ #newlook #haircut
Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut să mă reinventez în urmă cu 4 ani și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri. ✌??
Așadar, vă fac cunoștință de noua Adelina Pestrițu ?

P.S. Ție cel care mă urmărești îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea. ⚡️? With L.O.V.E, Eda?
Merci Adrian Perjovschi că întotdeauna iei parte la nebuniile mele. Ești un prieten de elită ?”, a explicat Adelina Pestrițu în mediul online.

Este pregătită să devină din nou mămică

Adelina Pestrițu a declarat într-un interviu recent că este pregătită să-și mărească familia și să devină din nou mămică. Bruneta și Virgil Șteblea au împreună o fetiță, Zenaida.

Așa ne-am propus, să ieșim din izolarea asta patru. De fapt cinci, că o punem la calcul și pe Noby (n.r. cățelușa ei). Face parte din familia noastră…”, declara Adelina Pestrițu la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV.

Au ratat luna de miere din cauza pandemiei de coronavirus

După ce, anul trecut, s-a căsătorit cu Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu și soțul ei și-au amânat luna de miere pentru anul acesta. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga planetă, cei doi au fost nevoiți să o amâne din nou.

”Se pare că o să ne facem luna de miere la bătrâneţe, dar ce poate fi mai romantic decât doi bătrânei pe un vas de croazieră, făcând înconjurul lumii, ţinându-se de mâna şi cu milioane de prieteni virtuali alături?!”, a spus fosta vedetă de televiziune.

 

citește și...