Schimbare neașteptată de look pentru Carmen Grebenișan. ”Se cerea deja de o vreme”

13.07.2020, 11:43
Schimbare neașteptată de look pentru Carmen Grebenișan. ”Se cerea deja de o vreme”
Schimbare neașteptată de look pentru Carmen Grebenișan. ”Se cerea deja de o vreme”

Carmen Grebenișan a trecut printr-o transformare de look neașteptată. Fanii au fost extrem de surprinși să o vadă astfel.

Carmen Grebenișan a decis să facă o schghimbare de look. Aceasta a renunțat la părul blond și s-a vopsit roșcată. Vedeta și-a mai tuns și din păr. Noul look i-a luat prin surprindere pe fanii lui Carmen Grebenișan.


”Am făcut și schimbarea asta. Se cerea deja de o vreme. O să-l mai țin așa mult timp”, a notat vedeta în mediul online, potrivit spynews.ro.

”Acum e clar că o să încerc toate hainele, rujurile pe care le-am acasă. Tot. Este o culoare total necunoscută pentru mine, nu am mai avut-o niciodată și chiar îmi place. Îmi place mult mai mult. Mi-am aplicat și câteva extensii, din păr natural. Procesul a fost lung”, a mai spus ea.

”Wow! Inițial am crezut că porți o perucă. Ești superbă așa, exact cuvântul sofisticată mi-a venit în minte când am văzut pozele”, ”Așa da. pari mult mai serioadă decât cu blondul ăla. ”Superb. Ți se potrivește mult mai bine așa”, ”Ești superbă. te prinde așa bine această culoare”, ”Frumos îți stă”, ”Super culoarea”, ”Îți stă mai bine așa, este mai deosebit”, ”Ești superbă”, sunt o parte dintre complimentele primite de Carmen Grebenișan de la internauți după schimbarea de look prin care a trecut.

Cine este Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cool influencers din România, reușind să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri.

Carmen Grebenișan și-a deschis un blog personal în 2014, unde postează tot felul de povești despre viața ei și trucuri de frumusețe. Are sute de mii de fani pe rețelele sociale – doar pe Instagram fiind urmărită de 440.000 de persoane.

A participat la ”Asia Express”

Carmen Grebenisan a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, competiție care a fost căștigată de chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Carmen Grebenișan a făcut echipă cu buna ei prietenă, Al.ina Ceușan, cele două formând una dintre cele mai competitive echipe din concurs.

citește și...