Schimbare de look pentru Cleopatra Stratan. ”Nu regret deloc”

18.01.2021, 11:08
Schimbare de look pentru Cleopatra Stratan. ”Nu regret deloc”
Schimbare de look pentru Cleopatra Stratan. ”Nu regret deloc”

Cântăreața Cleopatra Stratan a trecut printr-o transformare de look. Artista le-a arătat fanilor săi din mediul online ce schimbare a făcut.

Cleopatra Stratan a simțit nevoia unei schimbări și a decis să apeleze la un nou look. Artista le-a prezentat fanilor săi de pe Instagram noua sa coafură. Vedeta și-a făcut breton. ”De câteva zile tot simțeam că am nevoie de o schimbare de orice fel, iar ideea de a-mi face breton a venit spontan. Tot în ziua aia m-am programat la salon pentru asta ca să nu-mi schimb părerea. Nu regret deloc aceasta schimbare și mă bucur că sunt open for changes!”, le-a mărturisit Cleopatra Stratan celor care o urmăresc în mediul online.

“Iubirea mea, tie îți stă bine oricum pentru că ești cea mai frumoasă și unică”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Edwatd Sanda iubitei sale, Cleopatra Stratan după ce asta și-a făcut breton. Însă unii internauți nu au apreciat schimbarea de look a Cleopatrei Stratan: ”Fără breton erai frumoasă”, ”Adevărații profesioniști nu șți-ar fi făcut breton”, ”Fără vreton clar”, ”te-a urâțit look-ul ăsta”, ”Mai bine fără breton”, ”Mult mai drăguță fără breton, își dă câțiva ani în plus bretonul”.

Cleopatra Stratan are o relație cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani.

Artista a acordat recent un interviu pentru libertateapentrufemei.ro, în care a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Edward Sanda, mărturisind că abia așteaptă să-l vadă pe acesta în costum și pe ea în rochie albă de mireasă. ”Când eram mică, voiam o rochie spectaculoasă și o nuntă ca în povesti… Acum aș minimaliza totul la ceva mult mai restrâns și mai intim… Relația nu constă în nuntă. Dar abia aștept să îl văd pe Edi în costum și pe mine în rochie albă”, a declarat Cleopatra Stratan.

Artista a dezvăluit, însă, că deocamdată nu a fost stabilit nimic în legătură cu nunta. ”Nu am stabilit nimic în legătură cu căsătoria și nunta. Nu ne grăbim”, a spus ea.

citește și...