Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta parteneră nu a rămas fără urmări. Ce a decis instanța, după ce ambii au cerut ordin de restricție

03.10.2022, 21:58
Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta parteneră nu a rămas fără urmări. Ce a decis instanța, după ce ambii au cerut ordin de restricție
Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta parteneră nu a rămas fără urmări. Ce a decis instanța, după ce ambii au cerut ordin de restricție

Scandalul-major dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu a rămas fără urmări! În urmă cu mai bine de o săptămână, impresara și antrenorul au fost surprinși în timp ce își împărțeau palme, pumni și picioare, chiar în fața vilei vedetei. După cearta imensă, ambii au cerut ordin de protecție împotriva celuilalt. 

Scenele de groază dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au fost date uitării! Poliția Snagov a început o anchetă, după ce foștii soți s-au bătut zdravăn, în fața casei impresarei. Scandalul s-a terminat la secția de Poliție, iar autoritățile au deschis dosare penale.

Ce a decis instanța

În plus, Prodanca și Reghe au cerut fiecare câte un ordin de restricție împotriva celuilalt. Instanța a analizat imaginile șocante și a luat o decizie radicală în cazul celor doi. Conform Digisport.ro, magistrații de la Judecătoria Buftea a aprobat ambele cereri formulate de cei doi soți.

„Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților. Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se precizează în sentinţă.

Reghe nu mai are voie să se apropie de fosta parteneră

Conform deciziei judecătorilor, Reghe nu mai are voie să se apropie de cea care încă îi este soție în acte.

„Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela.

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în cea de-a doua parte a sentinţei date de Judecătoriei Buftea, conform sursei citate anterior.

citește și...