Scandalul continuă între Călin Geambașu și mama copilului său: ‘Am refuzat să o iau de soție, de 2 ani trăiește în vagabondaj’

16.05.2020, 14:49
Scandalul continuă între Călin Geambașu și mama copilului său: 'Am refuzat să o iau de soție, de 2 ani trăiește în vagabondaj'

Între Călin Geambașu și mama copilului său, Angelica Cadâr, nu mai există cale de împăcare! Cei doi se războiesc de aproape doi ani și își aduc acuzații grave. Solistul susține că femeia nu s-a ocupat niciodată de copil și nici nu are bani pentru a-i plăti pensia alimentară.

Scandalul continuă între Călin Geambașu și mama copilului său: ‘Am refuzat să o iau de soție, de 2 ani trăiește în vagabondaj’

În plus, Călin Geambașu a câștigat recent procesul cu fosta logodnică care l-a târât și prin tribunale. Artistul este de părere că Angelina s-a răzbunat pentru că nu a vrut să se căsătorească cu ea.

Supărat pe toată situația, Călin Geambașu a făcut publice mai multe mesaje dintre el și mama fiului său, Davin.

‘Așa da sprijin matern pe perioadă de stare de urgență mondială? După ce alaltăieri copilul meu a fost blocat pe WhatsApp și telefon de către mama lui, astăzi, “mămica iubitoare” Angelica Cadar i-a oferit un răspuns profund propriului copil, dăruindu-i astfel bucurie și pace sufletească. Cu doar câteva zile înainte râdeam cu toții pe Video Call.

Sute de astfel de mesaje și atitudini oscilante către copil au uluit trei completuri de judecători pe perioada procesului intentat și pierdut de către “mămica bună și iubitoare. După 2 ani de procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate. Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba’, a scris acesta pe Facebook.

Călin Geambașu a mai precizat că nu a vrut să o ia de soție și că nici nu vrea să mai audă de ea.

‘Am refuzat să o iau de soție fiindcă eu nu cred în reparații de tip Hei-Rup, la impresionare. La un moment dat m-a luat de mâini și mi-a zis “hai, 1, 2, 3, Reset”, ca la computere. M-am cam speriat, ce-i drept. Nu a avut vreun serviciu nici măcar o zi în cei 10 ani de relație de familie și nici acum nu are, conform actelor prezentate în cadrul procesului! De 2 ani trăiește în vagabondaj, lucrând ocazional și atârnând pe după alți și alți oameni noi dispuși să-i creadă aburelile și trunchierile, inducându-i în mod deliberat în eroare‘, a mai adăugat el.

citește și...