Scandal la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Amna și Raluca, schimb dur de replici: „Cine ești tu?”

17.12.2021, 17:41

E scandal la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Amna a lansat acuzații la adresa unei concurente ”Bravo, ai stil! Celebrities” și se pare că există o antipatie mai veche între doua concurente, care a explodat recent în culisele competiției.

Amna și Raluca Dumitru au ajuns la cuțite și și-au aruncat cuvinte grele. Totul ar fi pornit de la un loc de parcare, după ce Raluca Dumitru i-a aruncat săgeți artistei.

Amna și Raluca Dumitru au început să se certe serios în culisele competiției. Conflictul dintre cele două vedete au pornit din cauza unui loc de parcare. Blondina a parcat în locul colegei sale, motiv pentru care Raluca s-a enervat extrem de tare, spunând că este locul ei de la începutul emisiunii.

Amna, către Raluca Dumitru: „Cine ești tu?”

Amna a răbufnit în culise și a lansat acuzații la adresa Ralucăi Dumitru. Enervată de atitudinea colegei sale, Amna a acuzat-o pe Raluca că se crede superioară și este frustrată.

„Cum traduci tu dacă nu este frustrare. Cum ai traduce tu asta? Cine ești tu? Mai presus? De ce ești tu mai presus decât orice altă colegă?”, a spus Amna.

Amna: „Are un comportament ușor abuziv în care încearcă să se impună”

Mai mult, conflictul a fost discutat și în platoul emisiunii „Bravo, ai stil”, în prezenta juraților și a prezentatoarei Ilinca Vandici.

Adina Halas i-a dat dreptate artistei, în timp ce Amna a continuat „Poate că nu ar fi rău să se gândească că nu este chiar în regulă atitudinea ei”, spune concurenta, în timp ce Amna continuă: „Are un comportament ușor abuziv în care încearcă să se impună”.

Reacția Ralucăi Dumitru a fost să izbucnească în râs: „Voi vă declanșați singure”. Mai mult, aceasta a spus la testimoniale că atât Amna cât și Adina Halas par corecte și bune în emisiune, dar sunt mai rele decât ea, care iese în evidență prin vociferare.

Amna, conflict cu Anda Adam

Amna a avut un conflict recent si cu Anda Adam. Anda a acuzat-o pe Amna că își dorește ca printr-un conflict căutat cu ea să-și promoveze noua melodie, iar artista răbufnește.

„Am ciufulit-o. Fata și-a lansat o piesă nouă. Acum știi cum e”, a reacționat Anda Adam în platou.

„De aia m-am certat cu tine ca să am succes cu piesa asta, ce nu înțelegi?”, i-a răspuns iritată Amna.

 

citește și...