Amna, despre cea mai teribilă perioadă din viața ei. ”Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc”

09.12.2021, 14:02
Amna, despre cea mai teribilă perioadă din viața ei. ”Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc”
Amna, despre cea mai teribilă perioadă din viața ei. ”Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc”

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Mușat, și-a deschis sufletul la o emisiune online, în care a vorbit despree cea mai grea perioadă din viața sa. Artista, în vârstă de 37 de ani, a făcut declarații despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. ”Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc”, a spus ea.

Amna a fost invitată la podcastul realizat de Roxana Nemeș – ”Roxana te dezbracă de secrete”, unde a dezvăluit cu ce probleme mari de sănătate s-a confruntat.

Cântăreața a afirmat că viața i-a fost pusă în pericol.

Amna, despre cea mai teribilă perioadă din viața ei. ”Trebuia să mi se scoată colul uterin a doua zi”

”Eram foarte bolnavă, nu știe nimeni că am fost bolnavă… Foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. Mi s-a spus că n-o să am copii. Am un băiețel minunat, de șapte ani. Am zis că nu e adevărat, deci am zis că nu e adevărat. De Crăciun, de aia i-am pus și numele Cristian. De Crăciun am aflat. O să plâng acum”, a mărturisit Amna, potrivit wowbiz.ro.


”Au fost încercări. Roxana, trebuia să mi se scoată colul uterin a doua zi. Toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea un semn. Dimineața m-am hotărât să nu fac operația”, a mai spus artista.

Amna a divorțat și are un băiețel

Cântăreața Amna a explicat în ce relații a rămas cu fostul său partener de viață, împreună cu care are un băiețel. Amna a divorțat de tatăl fiului său după nouă ani de căsnicie. În anul 2019, la finalul lunii iulie, solista a anunțat pe Facebook că s-a despărțit de Cristi Mușat.

„Suntem civilizați. Nu ne vizităm. Ia copilul, îl aduce când trebuie. Nu ieșim la cafele, nu ieșim la mese. Suntem civilizați și în limita bunului simț”, a declarat Amna la o emisiune de televiziune.

Artista consideră că este făcută pentru viața de familie. „Sunt sigură că sunt făcută pentru viața de familie pentru că nu am stat degeaba 12 ani cu un om și nici el nu a stat degeaba cu mine. Cu siguranță și el este făcut pentru viața de familie doar că, din păcate, drumurile noastre cu unele persoane sunt limitate. Momentan sunt singură, cu băiețelul meu. Avem tot ce ne trebuie. M-am focusat foarte mult pe carieră”, a mai spus ea.

citește și...