Scandal între Alex Velea și Cătălin Măruță! Prezentatorul tv, mesaj pentru artist: ‘Bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază’

18.06.2021, 21:39
Scandal între Alex Velea și Cătălin Măruță! Prezentatorul tv, mesaj pentru artist: 'Bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază'
Scandal între Alex Velea și Cătălin Măruță! Prezentatorul tv, mesaj pentru artist: 'Bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază'

Zilele trecute, Alex Velea l-a acuzat pe Cătălin Măruță că nu se dă în lături de a crea situații tensionate și de a da curs controverselor. Prezentatorul tv nu a ezitat și i-a răspuns solistului, printr-un mesaj scris pe pagina personală de Instagram.

Deși odinioară erau prieteni la cataramă, acum au ajuns la cuțite! Alex Velea a spus că nu are de gând să mai calce vreodată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Alex Velea, supărat foc pe Cătălin Măruță

Artistul a povestit, în cadrul podcastului găzduit de Speak, că prezentatorul tv îl prezintă mereu într-un mod negativ în show-ul pe care îl prezintă la Pro TV.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam.”, a transmis Alex Velea în podcast-ul realizat de Speak.

Motivele pentru care nu vrea să mai vorbească cu prezentatorul tv

Alex Velea a mărturisit că în trecut a mai avut un conflict cu Măruță, însă prezentatorul tv și-a cerut iertare. De data aceasta, solistul nu mai este dispus să refacă relația cu prezentatorul tv.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus: ‘Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit’. Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu.”, a mai adăugat Alex Velea.

Pe rețelele de socializare, Cătălin Măruță i-a răspuns indirect lui Alex Velea și a postat mai multe imagini cu el și artist, de pe vremea când se înțelegeau bine.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruță, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Antonia, mesaj acid pentru Cătălin Măruță

Nici Antonia, iubita lui Alex Velea, nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis un mesaj usturător lui Cătălin Măruță. Artista l-a acuzat pe Măruță că ar face o campanie de denigrare la adresa ei și a lui Alex Velea.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă larga de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a scris Antonia, într-un Instastory.

citește și...