Scandal imens între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu: „Nu e normal la cap”

16.08.2021, 18:23
Scandal imens între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu: „Nu e normal la cap”
Scandal imens între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu: „ Nu e normal la cap”

Scandal-monstru între Gheorghe Turda (73 de ani) și Constantin Enceanu (57 de ani)! Cei doi soliști de muzică populară și-au aruncat cuvinte grele la un eveniment la care au participat. 

Cei doi rapsozi nu s-au putut abține și s-au luat la harță din cauza repertoriului. În timp ce Gheorghe Turda s-a urcat pe scenă pentru a cânta, Enceanu a luat foc și a început să urle la colegul lui.

Scandal imens între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu

“Eu am cântat o doină, nici n-am cântat două versuri din strofa doinei, că s-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui”, a declarat Gheorghe Turda, la Antena Stars.

Scandalul a luat o turnură neașteptată, după ce Gheorghe Turda s-a enervat și el și a aruncat cu un pahar cu apă înspre Constantin Enceanu.

“Un provocator și un needucat! I-am aruncat apa din pahar! Recunosc treaba asta. Peste masă, ca să-l potolesc. Exact așa cum s-a întâmplat cu regretatul Vadim Tudor. Băiatul nu e normal cu capul, se crede atât de mare vedetă, încât vrea numai el să se audă. Se crede buricul pământului.

Eu sunt cântăreţ de operă polivalent, muzică de operă, am terminat belcanto, el ce a terminat la viaţa lui, ce pregătire muzicală are individul? Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur, şi vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului. A fost obraznic, nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, a mai adăugat nervos Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda o amenință cu judecata pe Nicoleta Voicu!

Războiul dintre Gheorghe Turda și fosta lui iubită, Nicoleta Voicu, continuă! Solistul a mărturisit recent că și-a contactat avocatul pentru a-i trimite Nicoletei a treia notificare.

Dacă solista îi mai folosește numele pe viitor, Gheorghe Turda urmează să se vadă în instanță cu fosta parteneră.

‘Eu vreau să scap de această teroare psihică! Eu am apărut în emisiunea Mirelei Vaida în care am vorbit despre viața mea, familia mea, regretata mea soție. Și, printre altele, m-au întrebat despre fosta iubită. Nu am atacat-o, atât am spus, că s-a lamentat peste tot că n-are din ce trăi, că sunt condițiile neprielnice în care suntem toți artiștii, și am spus că știu că familia ei o susține. Părinții ei au susținut-o și o susțin, nicidecum n-am criticat-o.

Dacă Dumnezeu nu i-a dat suficientă minte și a interpretat greșit, e treaba ei. Mai ales că eu am fost la părinții ei acasă și sunt destul de înstăriți, ca la țară, cum sunt familiile actuale de la țară. Eu m-am retras definitiv în găoacea mea, nu mai vreau comentarii pe tema asta cu dânsa.

Mă amenință cu avocații ei, care avocați… nu știu. Sunt la a treia notificare, sper să se potolească. Dar n-ai cu cine să vorbești că, săraca, e suferindă cu capul. Și nu doar eu spun treaba asta, o spun și oamenii apropiați din mediile în care a fost ea’, a declarat Gheorghe Turda, pentru Star Popular.

citește și...