Saveta Bogdan, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei. Este mai tânăr decât artistă: „Suntem împreună de 20 de ani”

18.01.2022, 20:01
Saveta Bogdan, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei. Este mai tânăr decât artistă: „Suntem împreună de 20 de ani”
Ce a pățit Saveta Bogdan în copilărie. ”Am căzut într-o comă”

Cântăreața Saveta Bogdan se iubește cu un bărbat mai tânăr. Solista spune că în viața ei există un bărbat care îi înseninează zilele, cu care vorbește la orice oră din noapte. Bărbatul care îi este alături artistei este un avocat cu care are o relație de peste 20 de ani.

Chiar dacă au o relație de lungă durată, cei doi nu vor să oficializeze legătura. Saveta Bogdan nu îl expune pe partenerul ei, dar recunoaște că vorbesc frecvent.

Saveta Bogdan a avut două mariaje eșuate și a făcut mărturisiri despre cea de-a doua căsnicie și cât de mult a suferit.

Saveta Bogdan, despre bărbatul din viața ei

Artista de muzică populară Saveta Bogdan și-a găsit fericirea în brațele unui avocat, care este divorțat, are doi copii și lucrează atât în țară, cât și prin străinătate.

”Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. De Ziua Îndrăgostiților a venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză, dar faptul că a venit și că am pe cineva mă face să mă simt bine. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație. Mă întreabă dimineața ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Vorbim și la 2 noaptea”, a spus cântăreața la Antena Stars.

 

“A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83“

Cântăreața de muzică populară a mărturisit în trecut că cea de-a doua căsnicie a ei s-a încheiat mai rău decât prima.

“A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. Știa șapte limbi străine… am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit artista pentru wowbiz.ro.

citește și...