Șase situații bizare care au întrerupt meciurile de tenis. De la zgomote sexuale puternice la chelnerița care a intrat pe teren în sânii goi

30.06.2022, 19:36
Șase situații bizare care au întrerupt meciurile de tenis. De la zgomote sexuale puternice la chelnerița care a intrat pe teren în sânii goi

De obicei, meciurile de tenis se desfășoară fără probleme, dar de-a lungul anilor au existat câteva incidente care au lăsat vedetele de pe teren și fanii din tribune uimite. Vă prezentăm șase situații bizare care au întrerupt meciurile de tenis.

Tenisul și bizarul nu sunt de obicei două cuvinte asociate unul cu celălalt – dar, în rarele ocazii, sportul se poate transforma de la liniștit și blând la șocant și chiar cu note X.

În timp ce majoritatea meciurilor se desfășoară fără probleme, unele pot fi întrerupte de cele mai întâmplătoare evenimente care lasă vedetele de pe teren și fanii din tribune la fel de uimiți de ceea ce se întâmplă.

Zgomote sexuale puternice

Când Frances Tiafoe s-a confruntat cu Mitchell Krueger la Sarasota Open 2017, râsetele au început să se răspândească în rândul publicului în timpul celui de-al doilea set, în timp ce în arenă au început să se audă zgomote … mai puțin plăcute.

Inițial, comentatorul a crezut că este vorba despre un “film pentru adulți” de pe telefonul unui membru al mulțimii, dar în curând a devenit evident că, de fapt, venea dintr-un apartament din apropiere, unde un cuplu se bucura de propria lor acțiune.

 

Americanului Tiafoe nu i-a venit să creadă ce a auzit, atât de mult încât a strigat: “Nu poate fi atât de bun.” Gluma i-a făcut pe cei prezenți să se amuze și mai mult înainte ca meciul să se reia în cele din urmă.

Toată lumea – inclusiv Frances Tiafoe – a fost șocată să audă zgomote sexuale

Cutremur

În timp ce zgomotele sexuale ar putea fi deranjante, ceea ce s-a întâmplat la Openul Acapulco anul trecut a fost de-a dreptul înfricoșător. În timp ce Alexander Zverev și Dominik Koepfer se luptau în semifinala lor, orașul mexican a fost lovit de un cutremur.

În mod uimitor, cei doi au continuat să joace în timp ce camera tremura. Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade a pus capăt jocului după aceea, germanul Zverev recunoscând: “Nu am știut ce s-a întâmplat”.

“Noi doar am auzit mulțimea. Cred că luminile au început să tremure și mulțimea a simțit mai mult decât noi. Noi alergam pe teren, așa că a trebuit să jucăm”.

Alarma auto

Ultimul lucru de care Norbert Gombos avea nevoie, în timp ce încerca să întoarcă soarta meciului cu Jannik Sinner în februarie 2020, era orice distragere a atenției. Din nefericire pentru el, poate cel mai enervant zgomot din lume a putut fi auzit atunci când s-a declanșat alarma unei mașini.

Slovacul a făcut tot posibilul să o ignore cu câteva mingi de tenis, dar întârzierea a fost lungă, proprietarul vehiculului și cheile nefiind nicăieri la vedere.

Așa că, în loc să lase timpul să se piardă, el și adversarul său italian au invitat un băiat și o fată cu mingea pe teren pentru a face un raliu în timp ce situația bizară era rezolvată.

Șopârlă uriașă

Având în vedere că tenisul se joacă aproape peste tot în lume, acesta poate aduce scenarii unice care nu se întâlnesc în alte sporturi. Un exemplu în acest sens este Miami Open 2017.

O iguană a întrerupt confruntarea dintre Tommy Haas și Jiri Vesely, în ciuda faptului că arbitrul a vrut să joace în continuare cu ea pe margine. Vesely a refuzat, în timp ce Haas, în mod clar mult mai iubitor de animale, s-a dus la șopârla uriașă și și-a făcut un selfie cu ea.

În mod comic, creatura solzoasă a reușit să se sustragă la două încercări de capturare, stârnind isteria în masă, alergând pe teren. În cele din urmă, observatorul cu patru picioare a fost prins și jocul a continuat.

Fanii luptători

Mulțimile de tenis sunt, în cea mai mare parte, foarte respectuoase. Dar trei fani au sfârșit prin a fi excluși de la US Open timp de doi ani după ce în 2010, în timpul unui meci al lui Novak Djokovic, în tribune a izbucnit o încăierare.

O femeie s-a confruntat cu un bărbat, nemulțumită de comportamentul și limbajul acestuia. O dispută verbală s-a transformat în conflict fizic, când femeia l-a lovit cu palma peste față.

Tatăl în vârstă al femeii s-a implicat apoi, apucându-l și făcându-i pe amândoi să se prăbușească pe două rânduri de scaune. Altercația aprinsă a fost cu siguranță o priveliște neobișnuită pentru cei care merg la tenis.

O chelneriță a intrat pe teren purtând doar un șorț de menajeră

Wimbledon nu mai văzuse niciodată așa ceva până când chelnerița Melissa Johnson a întârziat finala din 1996, când s-a strecurat pe terenul central purtând un maiou sumar, pe care l-a rupt pentru a lăsa totul.

“Sunt o fată obraznică – și am o fire sălbatică în mine. Le-am spus oamenilor cu care lucram: “O voi face, îmi voi da jos haineke”, a declarat Melissa.

Și-a pierdut slujba, dar a evitat alte pedepse din partea autorităților după ce a petrecut toată durata finalei la secția de poliție din Wimbledon.

citește și...