FOTO. 7 vedete ale tenisului care vor ridica temperatura la Wimbledon. Bombele-sexy care impresionează pe teren

26.06.2022, 19:39

Wimbledon s-a întors, iar ochii lumii sportive vor coborî din nou pe SW19, în timp ce cei mai buni din lumea tenisului se luptă pe teren – dar unele vedete vor întoarse capetele la Wimbledon. Cine sunt bombele-sexy care impresionează pe terenul de tenis.

Petrecerea anuală a tenisului de la SW19 va fi în plină desfășurare pentru prima dată din 2019 în această vară, deoarece Wimbledon încearcă să încoroneze ultimul său rege și regina terenului.

Cu toate acestea, deoarece unii jucători caută să impresioneze pe teren, alții vor întoarce capetele datorită aspectului lor uimitor. De la bombe-sexy la stele în plină dezvoltare, Wimbledon are totul.

 

Camila Giorgi

Camila Giorgi nu este străină de succesul de la Londra, iar în 2018 a ajuns în sferturile de finală de la Wimbledon.

Cu toate acestea, Giorgi este probabil cunoscută pentru fotografiile sale de pe Instagram zilele acestea, iar ea a marcat Anul Nou cu o serie de poze în lenjerie intimă pe rețelele de socializare.

Sportiva își va începe marți campania de la Wimbledon împotriva Magdalenei Frech.

Paula Badosa

Paula Badosa este cu siguranță cetățean al lumii, iar uluitoarea brunetă s-a născut la New York, locuiește în Emiratele Arabe Unite, dar concurează sub steagul spaniol.

Sportiva a urcat pe locul 2 mondial după o apariție în semifinale la Stuttgart Open – Badosa a coborât de atunci pe locul patru. De asemenea, Badosa își va începe campania de la Wimbledon marți împotriva Louisei Chirico.

Katie Boulter

Prima și singura reprezentantă britanică de pe lista noastră este Katie Boulter din Leicester.

Boulter se clasează pe locul 4 în clasamentul britanic – primul loc fiind ocupat, desigur, de Emma Răducanu. Boulter a avut două apariții anterioare la Wimbledon pe numele ei: a ajuns de două ori în turul al doilea în 2018 și 2021.

De asemenea, Boulter își va începe campania marți, în timp ce o va înfrunta pe franceza Clara Burel.

Dayana Yastremska

Dayana Yastremska, în vârstă de 22 de ani, a avut deja de-a face cu multe la vârsta ei fragedă.

Orașul ei natal, Odesa, rămâne sub asediu după invazia Ucrainei de către Rusia în februarie – același motiv pentru care rușilor li se interzice accesul la Wimbledon. În 2019, Yastremska a ajuns în runda a patra a competiției principale de tenis.

De atunci, Yastremska a avut de executat o interdicție din cauza controlului doping. Ea își începe campania de la Wimbledon împotriva Anei Bogdan.

Mirjam Bjorklund

Mirjam Bjorklund, în vârstă de 23 de ani, se pregătește pentru prima ei ieșire la Wimbledon, după ce a luptat deja prin trei meciuri de calificare.

Sportiva a avut un traseu ușor diferit către Londra, toți ceilalți jucători de pe această listă încălzindu-se în Eastbourne.

Yulia Putintseva

Implicarea Iuliei Putintseva în turneul din acest an este usor controversată.

Putintseva s-a născut și a crescut la Moscova și a reprezentat inițial Rusia când a intrat pentru prima dată în circuit. Cu toate acestea, în 2012, ea a schimbat alianțele cu Kazahstan, permițându-i să evite interdicția generală impusă sportivilor ruși în acest an.

 

Katarina Zavatska

A doua ucraineană care a ajuns pe listă este Katarina Zavatska, dar visele de la Wimbledon ale tinerei de 22 de ani au fost deja năruite.
La fel ca Bjorklund, Zavatska a trebuit să navigheze în loteria calificărilor din cauza clasamentului ei WTA. După ce a eliminat competiția pentru primele două runde, Zavatska a căzut în cele din urmă în luptă cu croatul Jana Fett.

Zavatska a ajuns în competiția propriu-zisă la un Grand Slam de trei ori: o dată în Statele Unite și de două ori la Roland Garros.

citește și...